Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
   Griekenland weblog

Dit is Greece on Wheels!

Sinds we met onze reisorganisatie Griekse Gids Reizen zijn gestart hebben we voor onze klanten naar grote tevredenheid gebruik gemaakt van de taxitransfer-diensten van Greeceonwheels voor de taxitransfers in en rondom Athene. Wij vroegen ze wat meer te vertellen over hun bedrijf.

Greeceonwheels is een taxibedrijf in Griekenland. Het is ontstaan door de samenwerking van een limousinechauffeur en een hotelmanager. Zij hebben samen een visie opgebouwd betreffende goede dienstverlening gebaseerd op eigen ervaringen met gasten vanuit de hele wereld. Het resultaat van deze brainstormsessies is dat er een jong adaptief bedrijf ontstaan is, dat inspeelt op de behoeften van reizigers vanuit de hele wereld. Dit geldt voor zowel zakelijk als particulier. Dit realiseren zij door eenvoudig, veilig en zorgeloos vervoer te bieden met A-class service voor betaalbare prijzen.

Greec on wheels

De grote vraag die bij het creëren van Greeceonwheels ontstond was: ‘Hoe gaan wij dit bieden?’. "Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de klant persoonlijke aandacht krijgt, gastvrijheid ontvangt en veilig vervoerd wordt door een van onze medewerkers".

De oplossing hiervoor was simpel. In plaats van auto’s te kopen en personeel in te huren, hebben wij besloten om aandelen in eenmansbedrijven te kopen. Greeceonwheels bezit op dit moment meer dan 22 auto’s. Deze varieren van Sedans tot grote bussen. Ze beschikken hierbij over een zit-capaciteit van 3 tot 52 personen.

Ieder voertuig wordt onderhouden en bestuurd door de oorspronkelijke eigenaar. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat onze gasten het gevoel van veiligheid, ontspanning en gastvrijheid ontvangen, die van Griekenland verwacht wordt. Onze dienstverlening gaat een stapje verder, omdat wij geloven in persoonlijke aandacht voor elke gast, zonder ingehuurde chauffeurs.

Greece on wheels

Wij stellen jullie graag voor aan onze chauffeurs die dit concept met passie dragen.

Antreas is het hoofd van de taxi afdeling en onder zijn bewind werken nog 7 zelfstandige chauffeurs, Andreas heeft al 13 jaar ervaring in de taxi branche, hij vertegenwoordigt ons bedrijf zo wel bij zakelijke en particuliere klanten en gaat tot het uiterste voor onze gasten.

Giannis is een van onze topchauffeurs. Niets is te veel gevraagd voor hem, met zijn hedendaagse kijk op het leven en een fijn gevoel voor humor is hij een van ons meest geliefde chauffeurs.

Dimitris, een vlotte jonge man, heeft als levensmotto; ‘Werken om te leven en niet leven om te werken.’ Hij is alleen werkzaam in het hoogseizoen, de rest van het jaar is hij een reiziger. Hij weet dus als geen ander wat het betekent om op vakantie te zijn.

Greece on wheels

Takis is het hoofd van de afdeling limo en bussen, onder zijn bewind werken 6 zelfstandige buschauffeurs. Takis is een gepassioneerd  persoon met een grote dosis temperament. Hij is fgestudeerd als architect en neemt alle inkomend zakelijk vervoer voor zijn rekening.

Michalis is de man achter de schermen, de planner en brain van dit bedrijf. Zijn inzicht in het dagelijks leven en verkeer in Athene zorgt voor zorgeloze ritten, door tijdig en ruim alles in te plannen. Klanttevredenheid staat bij hem voorop.

Giorgos is een limo- en buschauffeur, zijn kennis op het gebied van geschiedenis en cultuur in Griekenland maakt hem erg geliefd.

Dimitra is de perfectionist, alleen het allerbeste is goed genoeg. Ze is een jonge en spontane dame, met jaren ervaring in grote multinationals 5 sterren hotels. Zij weet goed in te spelen op de behoeftes van klanten en voorziet situaties, goede service is een must!

Thanasis en Makis zijn de ouderwetse buschauffeurs die het beste de Griekse mentaliteit en gastvrijheid (philoxenia) vertegenwoordigen. Zij hebben voor alles een oplossing, plezier voor de gast is van groot belang voor hun.

Greece on wheels

En uiteraard onze belangrijkste werkkracht is de herkenning van onze inzet door de gasten zelf!

 

Griekse Gids

 


Schrijf je in en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over Griekenland en de Griekse Gids schrijf je in voor onze gratis digitale nieuwsbrief. Direct na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail met een link om je inschrijving te bevestigen.

Disclaimer: Wij verzamelen zoveel mogelijk informatie om onze lezers te helpen. De Griekse Gids is niet verantwoordelijk voor beslissingen die u neemt op basis van bovenstaande informatie. Houd er rekening mee dat informatie snel (per dag en zelfs per uur) kan veranderen. Zodra er wijzigingen zijn passen wij dit zo snel mogelijk aan op deze website.


Lees ook deze populaire artikelen

Via Santorini met de boot naar Naxos
Via Santorini met de boot naar Naxos
Mam, er prikt iets in mijn voet... een zee-egel!
Mam, er prikt iets in mijn voet... een zee-egel!
Anneke Kamerling: het verhaal over de mastiek op Chios
Anneke Kamerling: het verhaal over de mastiek op Chios
Eilanden van het Noordelijk Egeïsch Zeegebied
Eilanden van het Noordelijk Egeïsch Zeegebied

Vakantie Griekenland Griekse webshop to Magazaki Vakantiediscounter Griekenland Sunweb Tui Corendon Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2024