Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
   Griekenland weblog

Kreta filmpjes: de vier departementen van Kreta

Tekst: Wendy Nikolidakis - De Griekse Gids

Kreta is het grootste en meest zuidelijk gelegen eiland van Griekenland. Ik kwam er voor het eerst in het jaar 1991 en ik leerde er toen mijn man Jorgos kennen. Samen met Jorgos heb ik vijf jaar op het eiland Kreta gewoond en zo hebben we samen het eiland goed verkend. Nu we in Nederland wonen (alweer 15 jaar) gaat geen jaar voorbij dat wij Kreta niet bezoeken. Het eiland is zo omvangrijk dat er zelfs voor ons nog steeds plekjes zijn, die we nog niet gezien hebben. Ook de komende zomer gaan we weer een paar weken met vakantie naar dit prachtige eiland, we zullen hiervan ook zeker weer een reportage maken. De vier departementen van Kreta in volgorde van west naar oost zijn: Chania, Rethymnon, Heraklion, Lassithi.Bekijk hieronder 4 video's van Kreta.

Kreta

Kreta

Video Chania Kreta

Video Rethymnon Kreta

Heraklion Kreta

Lassithi Kreta

Meer Kreta »


Schrijf je in en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over Griekenland en de Griekse Gids schrijf je in voor onze gratis digitale nieuwsbrief. Direct na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail met een link om je inschrijving te bevestigen.

Disclaimer: Wij verzamelen zoveel mogelijk informatie om onze lezers te helpen. De Griekse Gids is niet verantwoordelijk voor beslissingen die u neemt op basis van bovenstaande informatie. Houd er rekening mee dat informatie snel (per dag en zelfs per uur) kan veranderen. Zodra er wijzigingen zijn passen wij dit zo snel mogelijk aan op deze website.


Lees ook deze populaire artikelen

De eilandjes Oinousses
De eilandjes Oinousses
3 tophotels in Thessaloniki
3 tophotels in Thessaloniki
Mykonos stad, heel speciaal!
Mykonos stad, heel speciaal!
Portara, bij de prachtige stad Naxos
Portara, bij de prachtige stad Naxos

Vakantie Griekenland Griekse webshop to Magazaki Vakantiediscounter Griekenland Sunweb Tui Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2023