Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
   Griekenland weblog

Zware storm (medicane) Ianos in Griekenland

18-09-2020 - De Griekse Gids

Vrijdagochtend 18 september is de zeer zware storm / medicane Ianos aan land gekomen in Griekenland met windstoten tot 110 kilometer per uur, hevige regenval en hoge golven aan de kust. De storm is boven de Middellandse Zee ontstaan en heeft tropische kenmerken. Zulke stormen worden medicanes genoemd, een samenstelling van Mediterranean Sea en hurricane (orkaan). De medicane kwam rond 5.30 uur aan in westelijk Griekenland, bij Zakynthos en Kefalonia.

Actuele windradar Griekenland


Medicane storm Ianos

De storm trekt vandaag verder landinwaarts is de verwachting. Het is nog onzeker wat de koers van Ianos precies gaat zijn. Wegens deze weersomstandigheden heeft de Griekse weerdienst voor onder meer de regio Athene code rood afgekondigd.

Bekijk hier live cam Argostoli Kefalonia

Live cam Argostoli Kefalonia
Klik hier om Live cam Argostoli Kefalonia te bekijken
(kefaloniapress.gr)

Actuele regenradar Griekenland


Schrijf je in en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over Griekenland en de Griekse Gids schrijf je in voor onze gratis digitale nieuwsbrief. Direct na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail met een link om je inschrijving te bevestigen.

Disclaimer: Wij verzamelen zoveel mogelijk informatie om onze lezers te helpen. De Griekse Gids is niet verantwoordelijk voor beslissingen die u neemt op basis van bovenstaande informatie. Houd er rekening mee dat informatie snel (per dag en zelfs per uur) kan veranderen. Zodra er wijzigingen zijn passen wij dit zo snel mogelijk aan op deze website.


Lees ook deze populaire artikelen

Regen, storm en onweer in Griekenland
Regen, storm en onweer in Griekenland
Sneeuw in Griekenland
Sneeuw in Griekenland
Griekenland geteisterd door extreme regenval en overstromingen
Griekenland geteisterd door extreme regenval en overstromingen
Ongekende schade Assos en Agia Efimia
Ongekende schade Assos en Agia Efimia

Vakantie Griekenland Griekse webshop to Magazaki Vakantiediscounter Griekenland Sunweb Tui Corendon Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2024