Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Kos

Reviews en beoordelingen eiland Kos

Vakantiebeoordelingen Kos

Kamari - Eiland Kos - Griekse Gids Foto 16 - Foto van De Griekse Gids Kardamena Kos | Eiland Kos | Griekenland Foto 4 - Foto van De Griekse Gids Kamari - Eiland Kos - Griekse Gids Foto 13 - Foto van De Griekse Gids Kos stad - Eiland Kos - Griekse Gids Foto 4 - Foto van De Griekse Gids Kefalos Kos - Griekse Gids foto 2 - Foto van De Griekse Gids Markos beach - Eiland Kos -  Foto 17 - Foto van De Griekse Gids Paradise beach - Eiland Kos -  Foto 17 - Foto van De Griekse Gids Marmari Kos - Eiland Kos foto 35 - Foto van De Griekse Gids Kefalos Kos - Griekse Gids foto 32 - Foto van De Griekse Gids Paradise beach - Eiland Kos -  Foto 1 - Foto van De Griekse Gids Kos stad (Kos-stad) | Eiland Kos | Griekenland foto 80 - Foto van De Griekse Gids Bergdorp Zia - Eiland Kos -  Foto 11 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Kos

zoe
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: N.v.t. - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 0 - STRANDEN: N.v.t. - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Het was een geweldige vakantie!


John
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:

Meerdere keren op dit heerlijke eiland geweest. Mooie stranden en heerlijk om fietsend het eiland te verkennen. Vriendelijke bewoners en gezellige dorpjes. We komen hier graag weer terug.


Antje
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 1

TOELICHTING:

Prachtige uitzichten.o.a.Zia,Therme,Kefalos,Kardamena,Simpelweg na 22 jaar Kos nog ,,ONS EILAND”


Marlita Evers
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Kos is een leuk eiland, waar voor iedere leeftijd wel wat te beleven.Sinds 2001 komen wij er elk jaar zeker 1 keer. Kos- stad is een gezellig stadje, met cultuur, lekkere restaurantjes,terrasjes en het nachtleven is ook super gezellig. De beste stranden vind buiten kos-stad, maar zijn gemakkelijk te bereiken met de fiets. Pak geen all-in maar ga lekker uit eten. Bij bijvoorbeeld Dionisos en kostas grillhouse vlak bij de gezellige haven kun je heerlijk eten voor niet veel geld.vergeet als je een auto gehuurd hebt, niet naar Plaka forest te gaan, dit ligt bij de luchthaven, en is supermooi. Heel veel plezier op KOS


Michelle
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Kos is perfect voor ieder wat wils: voor jongeren is er een uitstekend nachtleven, geweldige stranden , voor families is er zat te doen. Fietsen huren is een aanrader, kan je veel zien!


carla
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Wij hebben dit jaar gekozen voor Kos omdat je daar goed kunt fietsen. Dagelijks trokken wij erop uit met de fiets en onderweg genoten wij van frappé en een heerlijke lunch.


Niki
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Ik heb gehoord dat Kos-stad onder de jeugd steeds populairder wordt. Met name barstreet. Als je hier doorheen loopt worden er flink wat drankjes aangeboden voor een "special price". Kos-stad heeft verder alles. Een mooi strand, veel cultuur en het ligt centraal. Aan de promenade wordt er genoeg aangeboden qua reisjes per boot.


anthony
ALG. INDRUK: 1 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Zeker een fietseneiland waard mooi te zien was er 2 jaar geleden geweest


Tasoula Voudouri
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 1

TOELICHTING:
Kos is voor iedereen wat wils. Ligt eraan naar welke plaats je gaat. Het heeft een goed nachtleven en hele drukke stranden. Maar tevens plaatsjes die nog puur zijn en minder toeristisch. Dus ligt er helemaal aan met welk doel je gaat. Minder cultureel als bijvoorbeeld Rhodos maar daarentegen wel heel bruisend en gezellig. Voor een gezin met kinderen zou ik echter waarschijnlijk ander Grieks eiland kiezen.


Jan Tobben
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 1 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Na een eerder negatief vooroordeel over KOS te hebben gehad ben ik na twee keer helemaal om en vind dit een geweldig eiland waar ook voor seniors (ik dus) veel kunst en cultuur te bezichtigen is, daarnaast is het heerlijk fietsen op dit compacte en overzichtelijke vriendelijke pareltje in de Dodecanese.


Peter
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Kos is een heerlijk eiland om bezig te zijn. Je kunt er heerlijk fietsen en komt dan op leuke plekken. Je ontmoet dan hele vriendelijke mensen waar je een leuk praatje mee kunt maken. Natuurlijk tijdens het fietsen een bezoek aan het turkse dorp voor koffie met appelgebak! Kos is echt een aanrader voor een ontspannen vakantie.


Annemiek Verhoeven
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Gezellige plaats met heerlijke restaurants en terrasjes. Mooie stranden en je kunt er heerlijk fietsen.


Helma
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Kom sinds 1977 op KOS en heb het zien veranderen in een modern vakantie-eiland.KOS heeft ALLES om een vakantie tot iets speciaals te maken. Rust-prachtige natuur-uitstapjes maken -fietsen - nachtleven met barretjes en disco - in 1 woord TOP.


Juliette
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 1

TOELICHTING:
Ik ben afgelopen zomer in augustus naar Kos geweest met vriend vriendinnen. Het hoogseizoen was al voorbij, maar er was nog steeds veel te beleven. Alles lag op loop afstand en er ging niets boven 's avonds dineren aan het water. Heerlijk en goedkoop eten, leuke kroegen en heerlijk weer. Alleen de stranden waren wat minder, accomodatie met zwembad aan te raden.


Maxime de Kruijf
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Ik ben al bij vier verschillende eilanden geweest Op Griekenland. En Kos heeft nog steeds een zeer goede indruk achtergelaten. Het had niet alleen prachtige stranden en een mooi uitzicht van waar dan ook maar er waren ook heel veel leuke winkels de stad had een heel gezellige sfeer en je hoorde overal muziek en niet te vergeten het eten, want dat was heerlijk. Ook heb ik erg genoten van de boot trip want daar heb je heel veel mogelijkheid om met de boot weg te gaan naar allemaal grotten en andere eilanden, wij hadden zelf aan het eind van de dag een BBQ op de boot met vers vis! kort om een vakantie om nooit te vergeten.


Ria Verbeek
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Kos is een mooi klein eiland, die je in een week tijd goed kunt bezichtigen en het fijne van Kos is dat je er zo goed kunt fietsen


Nala
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Prachtig !!!


leonardo janssens
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Kos is een leuk eiland voor iedereen. Landt ons vliegtuig er dan zijn we weer thuis. Vijftien jaar gaan wij naar Kos, of liever, naar onze vrienden in Kos. Dat maakt het verschil, het kaartje in ons hotel, Welcome to your second home, voor ons als in een droom. Vriendelijke mensen, lekker op het strand, de vele leuke plekjes op het eiland, en, vanaf Kos kun je met de boot allerlei bestemmingen breiken. Kalymnos, Vahti, Rhodos. Turkye. En veel terrassen, Kos sagapo poli !!!


Ria Verbeek
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
we zijn nu twee keer in Kos geweest en het blijft mijn steeds weer verassen we ontdekken ook steeds nieuwe dingen en volgens mij hebben we nog niet alles gezien volgend jaar weer naar Kos...


Greetje de Boer
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Ik kom nu 15 jaar op Kos. Heb het eiland uiteraard helemaal gezien. De plaats waar ik altijd verblijf is Tigaki. Het is in de loop der jaren wel uitgebreid maar de gemoedelijke sfeer is gebleven. Zit ook al jaren in hetzelfde app complex en heb er veel vrienden gemaakt. Het strand bij Tigaki is echt geweldig! Kos stad is leuk om zo nu en dan heen te gaan en dan niet naar het toeristische gedeelte. Kos is m'n tweede thuis en zal er ook blijven komen!!


bert van kooy
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Heerlijk modern grieks eiland met nog veel cultuur in het binnenland ! En vanuit Kos kun je veel eilanden per boot bezoeken! Stranden helemaal super (fkk stranden zijn ook heerlijk op Kos)


Jolande Mulder
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Kos is een veelzijdig eiland. Heeft veel strandjes waar altijd een mogelijkheid is om wat te eten en te drinken. Herlijke ligbedden met parasol voor weinig geld. Auto huren is aan te raden om wat van het eiland te kunnen zien. De meest leuke weggetjes kom je tegen. De mensen zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Eilandtripjes vanuit Kos-stad zijn echt een aanrader. Leuk en gemoedelijk en zo zie en hoor je nog eens wat op zo'n boot. Met Turkijke binnen handbereik. Ook Kos-stad is zeer de moeite waard om te bekijken. Leuke winkeltjes, veel restaurantjes, zelfs een Nederlands restaurant waar je kroket en frikadel kan eten! Kortom twee weken vonden wij te weinig daar. We komen nog graag eens terug!


Monique Pieterse
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Heerlijke vakantiebestemming. Mooie, gezellige stranden en heerlijk eten. Aanrader: Tarzan Beach!Veel te zien, fijn eiland om te ontdekken per fiets! Ga er zeer regelmatig naar terug.


Monique Koutellas
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Gewoon een leuk eiland voor jong en oud!!!


Gonnie Westenbrink
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Kos blijft ons favoriete vakantie-eiland. Wij fietsen graag en op Kos kun je heel ver komen op de fiets. Wij komen al 15 jaar op Kos en vaak zelfs 2x per jaar. Je leert de bevolking ook beter kennen en dat is heel leuk.


J.A. den Burger
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Het is een mooi en leuk eiland. Voor ieder wat wils, strand,winkels,uitgaan,natuur, oudheden. De mensen zijn heel vriendelijk. Ik ben 4 keer naar Kos geweest en het voelt elke keer als thuiskomen. Volgend jaar mei ga ik weer naar mijn tweede thuis :) Ik kan iedereen aanraden om een keer Kos te bezoeken.


Gerben Okkema
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Een uitstekend vakantie eiland.


bronsgeest
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
wij zijn verschillende keren op kos geweest, en hebben daar steeds genoten van het eiland met zijn cultuur, aardige mensen, leuke restaurantjes en zeker de traditionele, diversen mooie stranden en over het hele eiland heen een prachtige natuur


Cor Hoornik
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
fantastisch eiland.vriendelijke mensen,heerlijk eiland omm te fietsen of met een scooter meer te ontdekken. Eten is ook fantastisch,meeste restaurants zijn voorteffelijk.


Henny
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
weer geboekt voor kos sept 2013 dit word de 7de keer, nog iedere keer weer een feest en we gaan steeds langer begonnnen met een week en nu al 3 weken


Truus Dahmen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Fijn eiland met vriendelijke mensen,een eiland om bij te komen van alle gejachtheid in Nederland


gonny
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
voor elk wat wils


tanya rinkens
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
EEN DIKKE 10 , VOOR KOS !!!! JE MOET ER GEWEEST ZIJN OM JE TE LATEN OVERTUIGEN WAAROM DIT EILAND ALLES HEEFT WAT JE BENODIGD IN EEN VAKANTIE ! ZON ,ZEE,STRAND ,CULTUUR , HEERLIJK ETEN , FIETSEN , UITGAANSLEVEN , GEZELLIGE RESTAURANTS , PRACHTIGE BOULEVARDS !! BEN NOG LIEVER IN KOS DAN THUIS ,HAHHAHAHA WOON ZELFS IN EEN TOERISTEN STADJE "VALKENBURG " !!! LOVE KOS XXX


Jannie
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Kos is heerlijk om te genieten van een ontspannen vakantie met strand, lekker eten, fietsen, leuke winkeltjes etc etc. maar vooral erg aardige mensen. Ik kom er al vijftien jaar met heel veel plezier, ben al aan het aftellen voor de volgende keer :-)


Lisette
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Kos is een heerlijk eiland. Wat mij erg aanspreekt is het fiets eiland. Wat is heerlijker om je fiets te pakken en door de haven, langs de zee of het binnenland in te fietsen. Verder variatie aan restaurants, stranden en cultuur. Kortom een heerlijk eiland om naar toe te gaan!


Jeannette van der Hulst
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Na veel andere Griekse eilanden te hebben bezocht kwamen we in 2006 op Kos...en nooit meer weg gegaan. Heerlijk, relaxt, lekker eten en niet te vergeten heel veel lieve mensen!!! Hoogtepunten in het jaar zijn voor ons de vakanties op Kos samen met onze, inmiddels Griekse vrienden hebben wij keer op keer een top tijd!!


Gerben Okkema
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Schitterend mooi eiland om te bekijken maar vooral op de stranden b.v.bij Tigaki.


Fred
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Mooi eiland, met leuke stranden en een schitterende stad. Het is een toeristisch eiland met veel hotels. Een erg leuk bergdorpje is Zia. Het is weliswaar toeristisch, maar wel aangenaam. Het mooiste strand van Kos vind ik Paradise beaches bij Kefalos. Andere mooi stranden zijn o.a. Tigaki en Marmari.


Alex Pikkert.
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Kos ook heel mooi de warmte was heerlijk alleen in kosstad beetje te druk ,hotels goed maar mde overnachting had ik mij anders voorgesteld.


Henker
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Gemoedelijk stadje. Erg toeristisch maar toch gezellig. Tips m.b.t eten: Strand "Filagria" (langs de stranden voorbij de haven). En restaurant "Petrino" (aan het einde van de "oude stad"). Geweldige sfeer, prima kaart en gedreven bediening. Echt een 10 !


b.visser
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 5 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Kos stad was ik snel uitgekeken. Dus heb veel boottochten gemaakt met de draagvleugelboten die in de haven van Kos boottrips naar het prachtige eiland Symi, Patmos, Rhodos.maken. De moeite waard.


willem V
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
diverse keren op Kos geweest. Heel gemoedelijke mensen, top stranden en zeer redelijke prijzen. Fiets vriendelijk eiland en altijd mooi weer. Ik zeg Doen !!!


PARMENTIER
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
SINDS MEI 1988 ONS UITVERKOREN VAKANTIEOORD. IEDER JAAR VERBLIJVEN WIJ MET ONS GEZIN BIJNA TWEE MAANDEN OP KOS TIJDENS DE ZOMERMAANDEN. NA AL DIE JAREN ZIJN WE REEDS GOED GEKEND OP DIT PRACHTIGE EILAND EN VOELEN WIJ ER ONS THUIS. ZO HEBBEN WIJ REEDS ZELF


Harrie
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Het bezoek aan Kos Stad was zeer de moeite waard; gezellige stad met smalle autovrije winkelstraatjes, pleinen met veel terrassen, vooral het Eleftherias. Absulute aanbeveling; familierestaurant Caravan t.o.hotel Imperial in Amerikisstreet en Baltic Beach op het Lambi strand.


coby
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
kos is voor mij het vakantie eiland.Er is voor een ieder wat wils.Strand-cultuur-natuur je kunt er goed eten voor een klein bedrag en als je er behoefte aan hebt kan je tot in de kleine uurtjes uitgaan.In de haven liggen verschillende boten waar je leuke dag trippen mee kunt maken.Een aanrader is dan de Karoline een leuk klein bootje waar maar 40 mensen op meegaan zodat je niet als haringen in een ton zit zoals op andere boten wel gebeurt.Voor een ontspannen dag op het water waarbij je 3 andere eilanden aandoet de gelegenheid krijgt om te zwemmen en ook nog lekker eten kan ik dit bootje van harte aanbevelen.Je kan natuurlijk ook lekker op een terras gaan zitten genieten,of gaan winkelen voor cultuur liefhebbers valt er ook genoeg te ontdekken.Hou je van fietsen dan zit je op Kos helemaal goed overal zijn fietsen te huur en je merkt dan ook dat men er aan fietsers gewend is zelfs de grieken zelf fietsen er.Ik zou zeggen ga het allemaal zelf eens ontdekken ik ga zeker volgend jaar weer terug het is voor mij het leukste eiland met de meest vriendelijke mensen en ik ben al op veel eilanden geweest


henk
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
supeer


Vander Putten
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
De hotels zijn super goed , en vooral de vriendelijkheid buiten het hotel in de stad.


H.Welp
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 3 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Het stadje Kos is erg gezellig en mooi. Wij zaten in St. Constantin, een super hotel. Erg schoon en zeer vriendelijke mensen. de stranden bij lambi waren verschrikkelijk. Wat een vuilnisbelt overal!!! Daar is Nederland nog heilig bij.


Gerben Okkema
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Restorants ruim voldoende,overal lekker eten en drinken.Hotel Kosta Palace redelijk goed maar wordt er niet beter op.


Hillie en Andries Heite
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Kos/stad zeer toeristisch maar heel erg leuk. De opgraving van oud Kosstad is indrukwekkend, vooral de mozaiekvloeren. De schilderachtige Mandraki-haven met al de fijne terrassen is imposant en vooral de Neratzia-burcht niet te vergeten.


richard en desiree
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
we zijn 8 dagen in augustus 2007 naar kos gegaan.we hebben er een geweldige vakantie gehad.kosstad is zeer de moeite waard.gezellige omgeving leuke terrasjes,gezellige bars,en restaurantjes.en mooie opgravingen met name de (burcht) bij de haven.


Marjolein
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Kos was een ontzettend leuke vakantie! De stranden zijn zo leuk en allemaal leuke restaurantjes en terrasjes. De mensen zijn heel aardig en we hadden ook een heel mooi appertement. Wat ik een heel goed restaurant vond was Plaza Restaurant(aan het strand)


Lubin
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Super vakantie gehad kos in de zomer van 2006. veel drank en meiden . Wij zaten in hotel ELLI super hotel. Maar na dat ik mijn pols brak 3 dagen voor vertrek.Is het toch nog de mooiste vakatie van mijn leven geweest tot nu toe .Echt SUPER !


G.Caris
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ik vind Kos een mooi eiland, zeer gastvrij en lekker eten.


© De Griekse Gids 2000-2024