Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
   Griekenland weblog

Jorgos Nikolidakis interviewt Ingeborg Beugel

Journalist Ingeborg Beugel was voorheen correspondent op de Balkan, met standplaats Athene; ze was daarna o.a. verslaggever bij het actualiteitenprogramma Netwerk en documentaire programmamaker bij de IKON.

Wij kennen Ingeborg als iemand die het in de media flink voor het Griekse volk heeft opgenomen, ze was meerdere malen te zien in heftige discussies bij het programma van Pauw & Witteman. Ze is een echte Griekenlandkenner en ze heeft een huis op het Griekse eiland Hydra. Genoeg redenen om meer over haar te willen weten, want: “ Wie is Ingeborg Beugel eigenlijk?” Het is een fascinerend interview waarin ze haar persoonlijke verhaal vertelt en hoe ze in aanraking kwam met Griekenland en waarom ze zo’n band heeft met het land.  

In het interview vertelt ze ons onder andere over haar werk met Melina Merkouri en hoe ze door Melina aangesteld werd als manager voor Europese Culturele Hoofdstad Filmprojecten, over de bijzondere, Griekse man waarmee ze getrouwd was, over de tijd dat ze het als alleenstaande moeder  moeilijk had op het eiland l, hoe ze geholpen werd door de inwoners van Hydra en over de crisis in Griekenland. Ook vertelt ze over haar nieuwe documentaire over de menopauze die nu gemaakt wordt en over haar autobiografische roman ‘Total facelift’, die in september zal uitkomen.


Schrijf je in en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over Griekenland en de Griekse Gids schrijf je in voor onze gratis digitale nieuwsbrief. Direct na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail met een link om je inschrijving te bevestigen.

Disclaimer: Wij verzamelen zoveel mogelijk informatie om onze lezers te helpen. De Griekse Gids is niet verantwoordelijk voor beslissingen die u neemt op basis van bovenstaande informatie. Houd er rekening mee dat informatie snel (per dag en zelfs per uur) kan veranderen. Zodra er wijzigingen zijn passen wij dit zo snel mogelijk aan op deze website.


Lees ook deze populaire artikelen

Top 10 uitstapjes vanaf Chersonissos & Koutouloufari op Kreta
Top 10 uitstapjes vanaf Chersonissos & Koutouloufari op Kreta
Hotels die ideaal zijn voor een stedentrip Athene
Hotels die ideaal zijn voor een stedentrip Athene
Psara: een trots stipje in de zee
Psara: een trots stipje in de zee
Vakantietip: Twee prachtige bestemmingen op Kefalonia
Vakantietip: Twee prachtige bestemmingen op Kefalonia

Vakantie Griekenland Griekse webshop to Magazaki Vakantiediscounter Griekenland Sunweb Tui Corendon Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2024