Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
   Griekenland weblog

Lavrentis Machairitsas & Nikos Portokaloglou

‘Wat is er overgebleven van het vuur’   

Twee artiesten met parallelle carrières van bijna 4 decennia treden voor het eerst samen op!

 

 

Zowel Lavrentis Machairitsas en Nikos Portokaloglou begonnen hun muzikale carrière in de jaren 80 en hebben sindsdien zeker muzikale sporen achtergelaten o.a. met hun historische ensembles “Termites” en “Fatme”. Beide ensembles hebben de huidige & toekomstige generaties dan ook zeker beïnvloed.

Sinds de jaren 90 tot en met nu hebben beide artiesten ook zeer succesvolle solo carrières gehad. Tijdens hun muzikale reizen zijn beide artiesten altijd nerveus, nieuwsgierig en natuurlijk creatief gebleven. Zo hebben beide artiesten talloze albums uitgebracht en hebben ze ook samengewerkt met zowel oudere als jongere artiesten.

Deze lente werken deze grote artiesten voor het eerst samen met het muzikale optreden “Wat is er overgebleven  van het vuur”

 

 

Dit optreden is zowel een verklaring zowel als een feest, een getuigschrift aan hun verschillende invloed, en een flashback naar de grote momenten van hun muzikale reis.

Samen met hun als een vertegenwoordiger van de jongere generatie voegt ook de singer-songwriter Mirela Pachou zich bij hun op het podium. In haar meest creatieve fase, geeft ze haar eigen touch aan het optreden met versheid en natuurlijk…. Haar rode accordeon.

Deze muzikale reis heeft ook nog een andere passagier, de uitmuntende Italiaanse songwriter en gitarist Steve Tesser.

“Wat is er overgebleven van het vuur?”

Een gedurfde blik naar het verleden, het heden en de toekomst.

Productie: www.enjoyandshare.net
FB: https://fb.me/enjoyandshare.net


Met:
Lavrentis Machairitsas – Gitaar & Zang
Nikos Portokaloglou – Gitaar & Zang
Mirela Pachou – Accordeon & Zang
Steve Tesser – Gitaar & Zang
Illias Lampropoulos – Violin, Blaasinstrument, Bouzouki & Zang
Filippos Spiropoulos – Drums & Zang
Akis Amprazis – Bas gitaar

 


Griekse Gids Reizen Het Griekse winkeltje to Magazaki Sunweb Griekenland Eliza was here Griekenland Tui Griekenland Ross Holidays Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2020