Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Agia Marina

Reviews en beoordelingen Agia Marina Kreta

Vakantiebeoordelingen Agia Marina

Wandelpad van Stalos naar Agia Marina en Kato Stalos  | Chania | Kreta - Foto van De Griekse Gids Agia Marina Kreta - Departement Chania - Foto 12 - Foto van De Griekse Gids Leuk beachbar Agia Marina  | Chania | Kreta - Foto van De Griekse Gids Agia Marina Kreta - Departement Chania - Foto 13 - Foto van De Griekse Gids De grotten van Agioi Theodoroi tegenover Agia Marina  | Chania | Kreta - Foto van De Griekse Gids Agia Marina Kreta - Departement Chania - Foto 18 - Foto van De Griekse Gids Agioi Theodoroi eiland tegenover strand Agia Marina  | Chania | Kreta - Foto van De Griekse Gids Agia Marina Kreta - Departement Chania - Foto 20 - Foto van De Griekse Gids Agia Marina Kreta - Departement Chania - Foto 21 - Foto van De Griekse Gids Agia Marina Kreta - Departement Chania - Foto 5 - Foto van De Griekse Gids Agia Marina Kreta - Departement Chania - Foto 1 - Foto van De Griekse Gids Heerlijk zandstrand Agia Marina  | Chania | Kreta - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Agia Marina

de Beer
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:

Wij komen hier al tientallen jaren, hebben hier ook ons petekind wonen (Grieks). Mooi dorpje met vele mogelijkheden voor vertier. De opmerkingen dat het toerisme steeds toeneemt kan ik onderschrijven, echter dat kun je niet de bevolking verwijten. Als je hier niet van houd ga dan eens in voor of na de piekperiode. Mijn ervaring is dat hier nog zeker de Griekse sfeer te vinden is,echter moet je hier jezelf wel voor open stellen. Kortom een prima plaats om je vakantie door te brengen.


Patty
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Ontzettend toeristisch! Het is een strook hotels en appartementen met wat restaurants, souvenirwinkels, minimarkten e.d. Er is niks Grieks aan. Het is gebouwd voor toeristen, omdat het strand er zo mooi is. Het zandstrand is kilometerslang en de bodem loopt langzaam af. Ideaal voor kinderen, en om lange wandelingen te maken. De Griekse sfeer die je hier niet vindt kun je wel vinden in de bergdorpen achter Chania en in Chania zelf. Er is een goede busverbinding met Chania. Ik zou zelf liever in Chania verblijven en dan wat dagen richting het strand gaan, maar als je elke dag op het strand wilt liggen en verder niets wilt doen is het prima in Agia Marina.


Bernadette
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Heerlijk oord, gaan straks in oktober weer voor een maand () om te genieten van het zachte weer, de fijne griekse keuken en de omgeving (veel met de bus, want die komt overal). De gastvrijheid is gewoon erg prettig en heel relaxed. We voelen ons hier echt thuis....


de groot
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 2 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 1

TOELICHTING:
een heeerlijk oord om mooie lange wandelingen te maken, heerlijk te eten en met een fijn en heerlijk lang strand: een aanrader voor jong en oud.


Mario & Anthea
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij zijn in Agia Marina geweest in app. complex Canea Mare. Agia Marina is heerlijk om als stel/gezin rond te lopen. Het is niet al te druk en er zijn veel winkeltjes (vaak wel hetzelfde). Voor uitgaan moet je dan weer niet hier zijn.


Sylvia
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij zijn dit jaar voor de tweede keer naar Agia Marina geweest,en ook deze keer is het weer prima bevallen.Wij verbleven in App complex Canea Mare. Ligging lekker centraal,prima strand,eetgelegenheden genoeg,en alle omliggende plaatsen.


uit nijmegen
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
We zijn dit jaar voor het eerst naar griekenland geweest. Wij hadden agia marina rustiger voorgesteld. Wel veel busstops, wat fijn was voor ons want we hadden geen auto. Mooi strand, wel erg rotsachtig. In de tijd dat wij er waren, waren de golven vaa hee


Louis
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Reeds bijna 30 jaar komen we in griekenland. Vele eilanden en grote delen van het vaste land bezocht. Nog nooit slechte ervaringen opgedaan met de Grieken. Je moet je wel aanpassen aan hun levensstijl. Dit geldt ook voor Agia Marina. Prima bevallen, leuk


Fam Goosens
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Al zo'n 25 jaar bezoeken wij Griekenland, de eilanden maar ook het vasteland. Regelmatig keren wij echter terug naar Agia Marina. Inmiddels hebben wij er Griekse vrienden gemaakt waar wij ook thuis over de vloer komen. Voor ons is het dus altijd een beetj


Henk Duizer
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Dit jaar gaan wij voor de 6e keer naar Agia Marina. Een heerlijk plaatsje op het eiland Kreta. Fantastich om te wandelen. Een goed openbaar vervoer. Verder het echte Griekse eten in een gezellige taverne, een aanrader is Romanza, een familierestaurant.


john
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij zijn heel kreta rondgereisd maar de laatste jaren telkens weer terug naar agia marina,west kreta heeft veel te bieden,strand,bergen,wandelen rust en lekker eten een aanrader is horiatiko bij het tankstation aan de hoofdweg omhoog.


frans
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
leuke gezellig stadje,nadeel is uiteraard de drukke hoofstraat, maar dat is vnl overdag,is s'avonds stuk rustiger en niet storend ,mooi strand, keurige restaurantjes met heerlijk eten


Spetebroot
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij gaan voor het vijfde jaar naar Agia Marina in het hotel Santa Marina Beach. De mensen zijn er zeer vriendelijk en het strand is er heerlijk rustig. Men kan lange wandelingen maken langs het strand doorheen het water.


Rinus Lasschuyt
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 2 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij zijn voor de vierde keer in Agia Marina op vakantie geweest, en gaan komend jaar weer. Heerlijk eten, vriendelijke mensen, auto huren en het mooie eiland bezichtigen. Uitstekend strand met de daarbij behorende zon.


Ron Antes
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Een fijn plaatsje. Niet te toeristisch maar met het fantastische zandstrand perfect om te verblijven met kinderen in de leeftijd 3-6 jaar. Wij zijn 2 jaar op rij in appartementen Alexandros geweest en dat is ons perfect bevallen.


Leontine Heuveling
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 3 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Vriendelijk plaatsje aan doorgaande weg. Fijn strand. Van de weg af het dorp in zitten de leukste restaurantjes.


a. de groot
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 2 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
We komen nu al voor het vijfde jaar in hetzelfde complex van Sudtours. Elke keer zeggen we: wij komen thuis!!! Schatten van mensen en een hartelijkheid die je nog zelden meemaakt!


bbluijs
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 2 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Heerlijke omgeving, lieve mensen en een goede basis voor vele uitstapjes, wandelingen, boottochtjes enz. En bij de juiste taverna echt Grieks voedsel waar mama de scepter in de keuken zwaait!!!! Een echte aanrader!


Jannet de Vries
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
We zijn diverse keren op vakantie in Agia Marina geweest. Ik vind het een prachtige omgeving en de zee is geschikt voor kleine kinderen.


Muddy
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Word een beetje Zandvoort maar gelukkig nog geen ``brootje van kootje`` en een erg mooie omgeving ,als uitvals basis een goede stek.


westhof
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 5 - UITGAAN: 2 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
goed


roelof schuuring
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Agia MArina is bezig een toeristisch oord te word4en. NAchtleven is ons (buiten het appartement niet van toepassing. Ondanks toeristische inslag heel veel vrriendelijke mensen.


GFlorijn
ALG. INDRUK: 5 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Nachtleven is niet wat wij zoeken in Griekenland. Kunnen ook dat niet beoordelen. Agia Marina word in een snel tempo steeds meer toeristisch, en verliest een beetje haar charme.
© De Griekse Gids 2000-2024