Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Chania stad

Reviews en beoordelingen Chania stad Kreta

Vakantiebeoordelingen Chania stad

De Heilige Kerk van Agia Ekaterini  | Chania stad | Kreta - Foto van De Griekse Gids Chania stad Kreta - Departement Chania - Foto 9 - Foto van De Griekse Gids Chania stad Kreta - Departement Chania - Foto 20 - Foto van De Griekse Gids Chania stad Kreta - Departement Chania - Foto 38 - Foto van De Griekse Gids Odos Spyridonos en Kondylaki  | Chania stad | Kreta - Foto van De Griekse Gids De Halidon straat, in het midden het archeologische museum  | Chania stad | Kreta - Foto van De Griekse Gids Chania stad Kreta - Departement Chania - Foto 29 - Foto van De Griekse Gids Een kleuerrijke taverna  | Chania stad | Kreta - Foto van De Griekse Gids Chania stad Kreta - Departement Chania - Foto 37 - Foto van De Griekse Gids Ingang haven Chania  | Chania stad | Kreta - Foto van De Griekse Gids Chania stad | Chania Kreta | Foto 50 - Foto van De Griekse Gids Kretenzische souvenirs  | Chania stad | Kreta - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Chania stad

angelique westhovens
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 9 - STRANDEN: N.v.t. - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Twee keer geweest. Chania verveelt niet. Met zijn prachtige straatjes en gezellige haven. Eten in faka restaurant net achter de haven. De busverbindingen zijn heel goed. Ook hier kom ik graag nog eens terug.


MIMS17
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 7 - STRANDEN: N.v.t. - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Chania is super gezellig ! Heel mooie gebouwen/huizen met zichtbare Venetiaanse of Ottomaanse invloed. Vanuit Chania kan men gemakkelijk het westelijke, minder toeristische deel van Creta bezoeken, maar ook het meer centrale gedeelte. Bij elk bezoek aan Creta gaan we een keertje naar Chania !


maria
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
ik heb mijn hartje verloren in het prachtige chania waar ik al vele jaren met liefde ga en kom steeds word je hartelijk ontvangen zeker bij de plaatselijke bevolking.ik voel mij ook thuis in de bergdorpjes zo heerlijk en puur waar de mensen heel gastvrij zijn en je een warm gevoel geven .kreta ik hou van jou


Sylvia Ruck-Poort
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Chania is prachtige stad, vooral het oude gedeelte achter de haven met al z'n kleine straatjes waar duidelijk de venetiaanse invloeden te herkennen zijn, kun je uren dwalen en heerlijk eten. Ook aan de andere kant achter de oude scheepswerf is de oude Turkse wijk met hoge huizen en stille pleintjes. Prachtige stad dus.


Niki
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
ontzettend leuke stad. Veel te doen en te beleven. Ik ben hier niet uitgeweest of met kinderen geweest, maar kan me voorstellen dat er genoeg te doen is.


Maria
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Chania, een fantastisch plekje op Kreta. Met de auto een prima uitvalsbasis om andere plekken op te zoeken. Mooie stranden en het haventje van Chania is zo mooi en gezellig. Een fantastisch plekje om te vertoeven!


Daan
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Mooie stad met veel bezienswaardigheden en veel winkels en terrasjes.


Marjan Bogaart
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Geweldige sfeervolle stad, nog niet verpest te veel toerisme.


marleen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Prachtige oude stad, heel gezellig s 'avonds met vele winkeltjes in kleine pittoreske straatjes. Vele terrasjes rond de haven waar je lekker iets eet of drinkt. De moeite waard!


Marleen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
De sfeer in Chania is authentiek en erg leuk! De vele terrasjes en winkeltjes, kleine steegjes en oude gebouwtjes en de pier maken Chania een uitzonderlijk leuk plaatsje die je zeker niet mag overslaan als je in de buurt bent. Ook de moderne wijk van Chania is prettig en vredig. Zeker een aanrader!


J. van den Berg
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Chania stad is een levendige stad waar je eindeloos kunt dwalen in de kleine mooie steegjes rondom de haven. Hier zitten ook genoeg gelegenheden voor een hapje en een drankje. Fotogeniek en in de omgeving zijn lange zandstranden te vinden.


Patricia de Man
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Heel erg leuke, gezellige en echt Griekse plaats/stad. In het oude centrum rondom de haven vind je overal smalle straatjes met daarin veel restaurantjes, cafeetjes en (souvenirs)winkeltjes. Aan de haven zelf zit je leuk, maar dat is voor ons wat te toeristisch. Je wordt er ook overal binnengehaald, en het eten is niet echt bijzonder. Veel leuker zit je bij een van de vele mezedopoleia in de achterafstraatjes, of gewoon wat verder bij de haven vandaan aan de hoofdstraten. Aan de drukke hoofdstraat zitten wat leuke winkels, o.a. kleding- en schoenenwinkels. Het archeologisch museum is zeker de moeite waard om te bekijken. Ook leuk om even over te lopen is de markt (in de markthallen). Leuke barretjes vind je op enkele honderden meters oost van de Venetiaanse haven. Er zijn niet echt stranden in de stad zelf, maar wel net erbuiten (ook bereikbaar met openbaar vervoer). De stranden zijn mooie zandstranden, waar de bodem langzaam in zee afloopt. Goed geschikt voor kinderen dus. De stranden zijn wel erg druk op warme dagen.


til dassen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik vind Chania een van de mooiste steden die ik zag tot nu toe. De smalle straatjes,de oude gevels van de kleine huizen, leuke winkeltjes ,heerlijke restaurantjes,het fort/festos en dan de cultuur....leuk de paarden die je rondtrekken....maar vooral heb ik super goede ervaringen met de griekse bevolking:super aardig en zo gastvrij...pluimpje hoor!


krista
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 1 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
chania is een prachtig stad met een gezellig haven en leuke straatjes met winkeltjes en lekkere restaurant.


Jantsje de Jong
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Chania is een interessante, vriendelijke en gezellige stad waar ik al jaren met genoegen kom. Ook de minder bekende wijken zijn prettig om doorheen te wandelen. Vanuit Chania kun je met de bus heel plezierig allelei dorpjes bekijken.


Bernadette Bluijs
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Heerlijke stad; mooie omgeving en een goed openbaar vervoer. De bussen komen werkelijk overal en betaalbaar. Chania is prachtig oud en heel gezellig, je ontdekt steeds weer andere kleine originele taverna's. Een absolute aanrader


Manon
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Chania is een prachtige stad, en de omgeving Chania maakt het nog beter, wel moet je weten waar te komen, en waar te eten, en zodra je weet waar je moet zijn beleef je een ongelofelijke tijd, mooie stand met mooie stranden


Van Bunnik
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
De stranden zijn nog wel een eindje weg van het centrum van Chania. Toch iets om met de bus te doen, een minuut of 10. Lopen is net te ver. Vandaar het slechtere cijfer. Verder was alles gewoon perfect. Kon niet beter.


De Smet Patricia
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Chania is heel mooi ,je moet ook zeker het eiland bezoeken . Ze zijn daar heel gastvrij en kan daar heel goedkoop overnachten als je eens goed rondkijkt . Het eten is ook heel goed en heel veel afwisseling. Je moet er toch zeker een dag of 5 verblijven om alles te zien . Prachtige uitzichten .


Gerres wilfried
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Chania is een zeer prachtige stad ,goed voor te shoppen en te eten ,je kan er uren rustig genieten van al dat mooi's en gezellig kuieren langs de kade .de geur en de kleur krijg je gratis aangeboden .Alles is er om een mens te verwennen .SUPER goed


Ed Voortmeijer
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Veruit de mooiste stad van Kreta. Niemand behoeft zich hier te vervelen. Er zijn vele prachtige stranden, zoals in de wijk Neo Hora, in Chrissy Akti en het nabijgelegen Kalathas op het schiereiland Akrotiri. Akrotiri met z'n schilderachtige dorpjes .


Dickveld
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Als je in Chania bent moet je de stadswandeling even meepakken. Prachtige kleine, smalle en pure straatjes. Waar je in verhouding veel noordafrikanen tegen komt. (Die wonen daar o.a. blijkbaar). Voor de rest bestaat Chania uit touristen restaurants, en


Anne
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Gezelloge stad, leuke tavernes, lekker eten en het strand van Nea Hora is een heerlijk zand strand met overal ligbedden en parasols te huur. Ga elk jaar minimaal 1x naar Chania en dan naar het strand van Nea Hora. Kan het zeer aanbevelen.


Anne
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Gezelloge stad, leuke tavernes, lekker eten en het strand van Nea Hora is een heerlijk zand strand met overal ligbedden en parasols te huur. Ga elk jaar minimaal 1x naar Chania en dan naar het strand van Nea Hora. Kan het zeer aanbevelen.


Door
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Een tip als je in Chanis bent: ga eten in een kleine familiegelegenheid in de zuidarm van de overdekte markt. Daar eten de Grieken zelf ook; mama staat te koken in de keuken waar je bij staat; doet niets onder aan Jamie Olivier! Echt authentiek fantastisch!


jean van Den spiegel
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 5 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Chania voor de eerste keer bezocht.De prijzen voor verblijf en eten zijn 30 a  40 % goedkoper dan Myconos en Santorini.Teleurstellend is het verkeer tussen de kuststeden.


uit nijmegen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij zaten in agia marina, een dorpje buiten chania. Chania was erg goed met de bus te bereiken, al was het op het busstation van chania nog al eens zoeken welke bus we ook al weer moesten hebben! Verder veel rondgewandeld. Een aanrader zijn de restaurantj


Tineke
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Mooie romantische stad, met turkse, venetiaanse en nog veel meer invloeden, waardoor elke buurt net weer anders is. Vooral de haven is prachtig en de straatjes eromheen zijn zeer de moeite waard!


Ronan
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Chania een mooi gezellig stadje,voor ons was het de eerste keer dat we kennis maakte met het eiland kreta.Ik was wel onder de indruk hoe mooi het daar wel was.We zijn toen in de periode van half mei tot eind mei geweest.Toen stond de natuur in alle pracht


Sofie Annys
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Het is er zeer gezellig. De mensen zijn er zeer vriendelijk. Het eten kon niet beter,......


Sofie
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik ben er in de paasvakantie naar toe geweest. Toen was het er al zeer warm. Er waren nog niet zoveel touristen. Dus was het er kalm. Zo kun je het best genieten van de stad. Dus ik raad iedereen aan om er zeker ooit eens naar toe te gaan.


Beer
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Zeer knussen en gezellige stad. 4 weken geweest ivm werk. Dit was in Maart, nog geen toeristen maar wel erg leuk. Kom zeker een keer in het hoogseizoen


gordon
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Hebben Chania al verschillende malen bezocht. Kleine, knusse stad. Mooie kleine haven met vele restaurantjes. De streeks rondom is mooi. Zeker een goede uitvalsbasis voor het minder toetistische deel van Kreta.


Rita
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Mooie stad. Heerlijk om op een terrasje te genieten van de haven en de mensen die voorbij lopen.


Willy
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Chania is m.i. de mooiste stad op Kreta. Niet enkel de stad zelf (vermijd wel de toeristische drukte aan de haven) maar ook de directe omgeving (waaronder Akrotiri) is zeker de moeite waard. Eén tip: wil je lekker eten en drinken, duik de oude binnenst


Stevensakis
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Chania is zoals al vele eerder schreven een van de mooiste plaatsen van Kreta. Volop vertier, shops en taverna's om even het alledaagse leven te vergeten. Bent je een keer in Chania vergeet absoluut niet om een keer te gaan eten aan de venetiaanse haven


Saskia Van Huffelen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
prachtige haven


Peter Schellekens
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Prachtige stad met een schitterende haven !!


Yvonne
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Erg mooie omgeving, vooral als je wat verder het oude gedeelte inloopt. Wel weinig strand-gelegenheid. Zeer vriendelijke mensen. Top-locatie!!


marina smets
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Chania is nog niet verknoeid door het massatoerisme en is authetiek gebleven


toon de groot
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
chania is de mooiste stad van criti. Het is er goed toeven in het oude gedeelte met z'n smalle straatjes en steegjes. Taverna's bars etc. in overvloed en vergeet de gezellige haven met z.n moskee en de oude koloniale panden niet. een absolute aanrader!!!


jannis
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Het haventje biedt een héél gezellige sfeer, veel eetgelegenheden, en gezellige straatjes Niet voor kinderen onder 6 jaar...........


Guy
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Het haventje biedt een héél gezellige sfeer, veel eetgelegenheden, en gezellige straatjes.


Erik
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
De haven is bijzonder mooi, en ook heel knap als je ze bekijkt vanop het einde van het staketsel. Grotere haven en minstens even mooi als die van Rethymnon!


marjan schouten
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Prachtige stad, schilderachtig met Italiaanse invloeden, zoals de Venetiaanse pakhuizen aan de kade, de vuurtoren,het Firkabastion, waar nu het scheepvaartmuseum is, de koetsjes, de terrasen, winkeltjes, prettig sfeertje.


trudie nihot
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
romantische stad.


Gerard De Mol
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Chania en omgeving stralen rust uit, gezellig om er te vertoeven.


Miel Boeye
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
het oude gedeelte van Chania stad is zeer gezellig, en geeft je een goede indruk hoe het in de tijd van de bezetting door De Turken moet geweest zijn. Verder is Chania een ideale plaats om het westen en zuidwesten van Kreta te leren ontdekken.


Deswert robert
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Mooiste stad van Kreta.


Jurryt van de Vooren
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Waanzinnig leuke stad om een paar dagen te blijven. Een goede plek om op eigen houtje de tocht door de Samaria-kloof te beginnen.


John
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Chania is met afstand de leukste stad van Kreta.


Nikos
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Chania heeft een hele leuke boulevard, waar je leuk kunt uitgaan. Veel terrasjes en tavernes. Alleen erg veel verkeerslichten in het centrum, waardoor het verkeer nogal eens vastloopt.
© De Griekse Gids 2000-2024