Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Elafonisi

Reviews en beoordelingen Elafonisi Kreta

Vakantiebeoordelingen Elafonisi

Elafonisi (Elafonissi) Kreta - Griekenland - Foto 7 - Foto van De Griekse Gids Elafonisi Kreta - Departement Chania - Foto 43 - Foto van De Griekse Gids Zandstrand Elafonisi (Elafonissi) | Chania Kreta | Foto 54 - Foto van De Griekse Gids Elafonisi (Elafonissi) Kreta - Griekenland - Foto 135 - Foto van De Griekse Gids Elafonisi Kreta - Departement Chania - Foto 30 - Foto van De Griekse Gids Elafonisi Kreta - Departement Chania - Foto 18 - Foto van De Griekse Gids Elafonisi (Elafonissi) Kreta - Griekenland - Foto 138 - Foto van De Griekse Gids Elafonisi (Elafonissi) Kreta - Griekenland - Foto 158 - Foto van De Griekse Gids Elafonisi (Elafonissi) Kreta - Griekenland - Foto 169 - Foto van De Griekse Gids Elafonisi Kreta - Departement Chania - Foto 3 - Foto van De Griekse Gids Zandstrand Elafonisi (Elafonissi) | Chania Kreta | Foto 48 - Foto van De Griekse Gids Elafonisi (Elafonissi) Kreta - Griekenland - Foto 1 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Elafonisi

josephine
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
ik vind kreta en elafonisi echt perfect! ik ben er vorige zomer geweest en ik zou er graag nog een keer naar toe willen!!


marleen
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 1 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Het mooiste strand dat ik ooit gezien heb! Zo prachtig helder en blauwe schakeringen, mooiste strand van heel Europa!


Patty de Man
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ten eerste vraag ik me af wat de beoordeling hieronder (van EiTKCmumdwesTPA) hier doet.. Dan over Elafonisi. Wij zijn hier in het voorjaar geweest en er was bijna niemand. Heerlijk rustig dus, in tegensteling tot het hoogseizoen. Het strand is prachtig! Mooi wit zand en prachtig helderblauw zeewater! En ja, ook ik heb wat gelogen, er is 0 cultuur en er was in het voorjaar niets aanwezig om wat te eten, maar ik kon er onmogelijk twee 1-en tussen laten staan en zo het gemiddelde cijfer omlaag trekken, want Elafonisi is een prachtige plek!


EiTKCmumdwesTPA
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 3 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
kinderen die in sep. okt. nov. of dec. 2000 geboren zijn gaan dit jaar ook naar het lager ondjewirs voor de eerste keer .ze zijn dan nog steeds maar 5 jaar en nog niet 6!!krigen die ouders dan ook een schoolpremie?je moet dan echt alles aankopen , daar ze voor de eerste keer in het lager ondjewirs zitten!!


til dassen
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Mooiste strand van Kreta.Geweldig in een woord! De weg erheen via zee is mooi maar ook over land, de ruige omgeving is schitterend.


Nicole van den Akker
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 2 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Elafonisi is de droomstrand in het roze!!! Ik moet er wel eerlijk bij vertellen, dat wij boffen.... Wij waren in de winter op Kreta met de auto en hebben Elafonisi ZONDER toeristen kunnen zien. Dat is een wereld van een verschil als MET toeristen. Als je de kans hebt om daar na afreistijd van al die bussen te zijn... vanaf 17uur dus, dan zul je een natuur kunnen beleven die je de adem neemt. Trouwens de zuidelijkste plaats van Europa.


Leon en Elle
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
The place to be!!! Vooral als je van snorkelen houdt. Zo niet dan moet je er echt van gaan houden want het is er echt geweldig. De rit er naar toe is al heel mooi. Tip: heen door het binnenland en terug langs de wetskust.


ron antes
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Er is natuurijk geen nachtleven hier, maar ik heb bewust een beetje gelogen, want Elafonisi is zo mooi, dat alleen een tien dat kan uitdrukken! De tocht er naar toe is ook een adembenemend avontuur!


Johan
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Even een reactie over Elafonisi. Zijn er geweest in mei 2004 met een gehuurde auto vanuit Malia. Een schitterende tocht met veel bezienswaardigheden en een prachtige natuur onderweg. Een raad is om er 2 dagen voor uit te trekken om er meer van te geniete


marij smeets
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
nachtleven kan ik niet beoordelen, maar voor het overige is Elafonisi een absolute aanrader om te bezoeken tijdens een verblijf op Kreta.
© De Griekse Gids 2000-2024