Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Piraeus

Reviews en beoordelingen Piraeus Attica

Vakantiebeoordelingen Piraeus

Haven Piraeus | Attica Griekenland 21 - Foto van De Griekse Gids Haven Piraeus | Attica Griekenland 33 - Foto van De Griekse Gids Haven Piraeus | Attica Griekenland 30 - Foto van De Griekse Gids Haven Piraeus | Attica Griekenland 8 - Foto van De Griekse Gids Haven Piraeus | Attica Griekenland 14 - Foto van De Griekse Gids Haven Piraeus | Attica Griekenland 23 - Foto van De Griekse Gids Haven Piraeus | Attica Griekenland 10 - Foto van De Griekse Gids Haven Piraeus | Attica Griekenland 31 - Foto van De Griekse Gids Haven Piraeus | Attica Griekenland 37 - Foto van De Griekse Gids Haven Piraeus | Attica Griekenland 11 - Foto van De Griekse Gids Haven Piraeus | Attica Griekenland 18 - Foto van De Griekse Gids Haven Piraeus | Attica Griekenland 16 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Piraeus

Hense
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Ben met ferry gevaren vanuit Ancona naar Patra, daarna met eigen auto gereden naar Piraeus en ferry genomen naar Leros. Juiste kaai was erg moeilijk te vinden. Enorm, enorm druk. Hier niet te lang blijven doch ervaring was er een om nooit te vergeten.


Pascale
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik had het genoegen om daar op het einde van mei 2006 aanwezig te zijn bij vrienden, misschien ben ik daardoor meer bevoordeeld omdat deze griekse vrienden mij plaatsen hebben laten zien die een doorsnee toerist niet te zien krijgt ....


Denoyette Franky
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Druk.


Angelo
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Het gevoel van een (kleine) grootstad in Griekenland beleven. Het gadeslaan van het aankomen en vertrekken van de ferries. Heerlijk. Shoppen kun je doen op de vele, drukke avenues met zowel internationale winkels als de typisch Griekse winkeltjes.


Rob Kruyswijk
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Fantastisch en zeer hectisch.Neem eens de metro van Athene naar Piraeus, hele leuke rit grotendeels bovengronds. De haven waarvan alle ferries vertrekken is een lust voor het oog.


Rob
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Een dynamische havenstad vanwaar de meeste ferries vertrekken naar de eilanden. Het oude gedeelte van Pireaus nabij de haven is een bezoekje waard. Men kan hier alle soorten kruiden kopen en om de hoek heeft men scheepsbenodigdheden.


Lefteris
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Pireaus is een drukke stad. Wanneer je met de ferry 's ochtends om 6 uur in Pireaus aankomt, dan is het al heel druk. Deze stad leeft en kan heel gezellig zijn. Passalimani is een aanrader en Limani Zeas ook(2 kleinere havens aan de oostzijde van Pireaus)


Erik
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Druk, drukker, drukst. Maar als ik (met een ouzo) vanop een terrasje het laden en lossen van de grote ferries gadesla... daar kan ik echt wel van genieten. Het uitvaren van de boten doet dromen, van al die mooie griekse eilanden!
© De Griekse Gids 2000-2022