Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Sfakia

Reviews en beoordelingen Sfakia Kreta

Vakantiebeoordelingen Sfakia

Sfakia Kreta - Departement Chania - Foto 18 - Foto van De Griekse Gids Sfakia Kreta - Departement Chania - Foto 8 - Foto van De Griekse Gids Sfakia Kreta - Departement Chania - Foto 25 - Foto van De Griekse Gids Sfakia (Chora Sfakion) | Chania Kreta | Foto 12 - Foto van De Griekse Gids Sfakia (Chora Sfakion) | Chania Kreta | Foto 1 - Foto van De Griekse Gids Sfakia Kreta - Departement Chania - Foto 17 - Foto van De Griekse Gids Sfakia Kreta - Departement Chania - Foto 11 - Foto van De Griekse Gids Sfakia Kreta - Departement Chania - Foto 4 - Foto van De Griekse Gids Sfakia Kreta - Departement Chania - Foto 3 - Foto van De Griekse Gids Sfakia Kreta - Departement Chania - Foto 9 - Foto van De Griekse Gids Sfakia Kreta - Departement Chania - Foto 14 - Foto van De Griekse Gids Boot Daskalogiannis, Sfakia naar Agia Roumeli en terug | Chania Kreta | Griekenland - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Sfakia

Mario
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:

Leuke plaats in het zuiden van Kreta, overal vandaan en hier merk je nog de rust van griekenland! In de haven paar leuke tavernas. Met de boot kun je overal naar toe, zat in hotel vritomartis met heerlijk strand in de omgeving. Als je dit hotel boekt heb je bijna de taverna's niet nodig in het dorp! Hopelijk in juli weer heen voor de vijfde keer nu. Hou je van rust is dit een aanrader. Wil je disco's moet je hier niet zijn.


Anne-Mie Knaepen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Sfakia is super. Er zijn voldoende eettentjes voor ieder wat wils. Je bent er zo in het midden van de natuur. Het noorden van Kreta is ook vrij makkelijk te bereiken. Frangokastello is vrij dichtbij, waar er in de zomer vaak mooie concerten gegeven worden. En als je dan toch naar Frangokastello rijdt vanuit Sfakia, stop eens bij restaurant Ostria, daar waar ze het heerlijkste Kretenzische eten hebben. Overigens is het zeker dicht genoeg bij de uitgang van de Imvros kloof. Sfakia, doen gewoon, als je eens een vakantie wil, die anders is, buiten de massa, maar toch niet als een kluizenaar hoeft te leven.


Patty
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Leuk, klein, traditioneel Grieks kustdorpje aan de Zuid-kust van Kreta. Het is er heel rustig. Er zijn enkele tavernes met goed Grieks eten. De omgeving is prachtig! Het dorp zelf is leuk om een of een paar dagen heen te gaan, maar ik zou het te stil vinden om er een hele vakantie te verblijven.


Paul de Vries
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij zijn nu 5x naar Chora Sfakion geweest en verblijven altijd in hotel Stavris. Zeer gastvrij en gezellig. Top prijs/kwaliteit verhouding. We gaan volgend jaar zeker weer.


Henny Koenders
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
De rust, de natuur, ongerepte stranden, de enorm gastvrije mensen, geen disco's, geen nachtclubs, geen gemotoriseerde watersport, nauwelijks auto's, gezellige taverna's met leuk contact met de Kretenzers, de prachtige bergwandelingen... zo was vakantie totaal ontspannen.


Karin
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 2 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Net terug van 2 weken Sfakia en heb het heerlijk gehad. Nacht leven hoeft voor mij niet, houd er niet van om midden in de nacht door dronken jongelui wakker gehouden te worden. We hebben een appartement bij the Three Borothers gehad, zeer gezellige mens


Corrie&Jan
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij komen al een paar jaar naar Sfakia en omgeving en vinden het voor ons het meest ideeale gebied van Kreta.


SUUS
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 2 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Heerlijke plek, gelukkig gebeurd er weinig! ontdek zelf de prachtige stranden in de omgeving en maak de mooiste wandelingen, ook de beste keuken van Kreta.


uit nijmegen
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Mooi plaatsje, maar er gebeurt weinig. Voor 1 dag wel leuk. Mooi strand. Aardige mensen, maar ik zou er niet 4 weken willen blijven.


Jeroen
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Sfakia is een historisch Grieks plaatsje, bekend om het verzet tegen vijanden in het verleden. Ik vond het in 2004 leuk om eens te gaan, dat was de moeite waard.Om daar 2 weken vakantie door te brengen daar heb ik wel mijn twijfels over.


marjan schouten
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Mooi gelegen plaatsje aan zee in het zuiden.
© De Griekse Gids 2000-2024