Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Kreta beoordelingen

Reviews en beoordelingen regio Kreta

Vakantiebeoordelingen Kreta

Agia Galini | Zuid Kreta Griekenland 030 - Foto van De Griekse Gids Agia Galini | Rethymnon Kreta | Foto 46 - Foto van De Griekse Gids Lendas (Lentas) | Zuid Kreta Griekenland 62 - Foto van De Griekse Gids Vori | Zuid Kreta Griekenland 35 - Foto van De Griekse Gids Vori Heraklion Kreta - Foto 20 - Foto van De Griekse Gids Chania stad Kreta - Departement Chania - Foto 10 - Foto van De Griekse Gids Agia Galini Kreta - Foto 131 - Foto van De Griekse Gids Bali | Rethymnon Kreta | Foto 21 - Foto van De Griekse Gids Rethymnon stad | Rethymnon Kreta | Foto 150 - Foto van De Griekse Gids Kotsifos Kloof | Rethymnon Kreta | Foto 12 - Foto van De Griekse Gids Agia Galini Kreta - De Griekse Gids GR38 - Foto van De Griekse Gids Agia Galini Kreta - Foto 86 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Kreta

Gerard
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Kreta heeft alles. Drukke badplaatsen maar ook rustige dorpen. Kreta is erg afwisselend. In het noorden zijn de bekendere vakantiebestemmingen waar de massa komt maar ook vind leuke afgelegen plekken. Leuke dorpen en mooie stadjes vind je overal. Tientallen mooi stranden zijn er op heel Kreta. Wij gaan meestal naar Rethymnon omdat we het stadje heerlijk vinden.


christel blontrock
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
We waren er voor de vierde keer en weer was het super


J.F.v Halderen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
het was voor mij en mijn vrouw de eerste keer om kennis te maken met Kreta en de lokatie CHERSONISSOS en was op en top !!!! behalve het hotel wat wij hadden uit gezocht maar ja je kan niet alles hebben.


M.Zeguers
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij gaan al zes jaar naar dit verukkelijke stukje Kreta, we hebben al veel van Kreta gezien door middel van een huurauto, zeker de moeite waard, vooral de bergdorpjes waar geen toerisme is, maar Aghios Nikolaos heeft toch wel ons hart gestolen!


marscha
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik ben net een 3 weken terug in Nederland en het liefste pak ik nu weer het vliegtuig en ga terug naar Kreta. De omgeving de mensen alles is er super!! Ze zijn ook weg van Nederlanders en veel kunnen dus ook een aardig woordje nederlands. Het is gewoon super!


© De Griekse Gids 2000-2023