Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Kreta beoordelingen

Reviews en beoordelingen regio Kreta

Vakantiebeoordelingen Kreta

Mires | Zuid Kreta Griekenland 11 - Foto van De Griekse Gids Georgioupolis Kreta - Departement Chania - Foto 2 - Foto van De Griekse Gids Villa Kapariana bij Mires | Zuid Kreta Griekenland 5 - Foto van De Griekse Gids Haven Chersonissos - Harbour Hersonissos Photo 3 - Foto van De Griekse Gids Traditioneel dorp Deliana | Chania Kreta | Foto 9 - Foto van De Griekse Gids Van Matala naar Red Beach | Zuid Kreta Griekenland 7 - Foto van De Griekse Gids Balos beach | Kreta Griekenland 88 - Foto van De Griekse Gids Taverna Bar Kostas in Agia Galini - Foto van De Griekse Gids Koutouloufari Kreta - Departement Heraklion - Foto 26 - Foto van De Griekse Gids OostKretaEloundaDoorkijkNaarZee - Foto van Doortje van Lieshout zonsopgang Apollona Beach Kreta - Foto van John Smits Mochlos | Lassithi Kreta | De Griekse Gids 26 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Kreta

Gerard
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Kreta heeft alles. Drukke badplaatsen maar ook rustige dorpen. Kreta is erg afwisselend. In het noorden zijn de bekendere vakantiebestemmingen waar de massa komt maar ook vind leuke afgelegen plekken. Leuke dorpen en mooie stadjes vind je overal. Tientallen mooi stranden zijn er op heel Kreta. Wij gaan meestal naar Rethymnon omdat we het stadje heerlijk vinden.


christel blontrock
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
We waren er voor de vierde keer en weer was het super


J.F.v Halderen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
het was voor mij en mijn vrouw de eerste keer om kennis te maken met Kreta en de lokatie CHERSONISSOS en was op en top !!!! behalve het hotel wat wij hadden uit gezocht maar ja je kan niet alles hebben.


M.Zeguers
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij gaan al zes jaar naar dit verukkelijke stukje Kreta, we hebben al veel van Kreta gezien door middel van een huurauto, zeker de moeite waard, vooral de bergdorpjes waar geen toerisme is, maar Aghios Nikolaos heeft toch wel ons hart gestolen!


marscha
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik ben net een 3 weken terug in Nederland en het liefste pak ik nu weer het vliegtuig en ga terug naar Kreta. De omgeving de mensen alles is er super!! Ze zijn ook weg van Nederlanders en veel kunnen dus ook een aardig woordje nederlands. Het is gewoon super!


© De Griekse Gids 2000-2022