Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Kamari

Reviews en beoordelingen Kamari Santorini

Vakantiebeoordelingen Kamari

Kamari Santorini | Cycladen Griekenland  | Foto 0088 - Foto van De Griekse Gids Kamari op Santorini - Cycladen - Foto van De Griekse Gids Kamari Santorini | Cycladen Griekenland 3 - Foto van De Griekse Gids Kamari Santorini (Thira) - Foto 9 - Foto van De Griekse Gids Kamari Santorini | Cycladen Griekenland 4 - Foto van De Griekse Gids Kamari Santorini (Thira) - Foto 6 - Foto van De Griekse Gids Kamari Santorini | Cycladen Griekenland  | Foto 0092 - Foto van De Griekse Gids Kamari Santorini | Cycladen Griekenland 19 - Foto van De Griekse Gids Kamari Santorini | Cycladen Griekenland 18 - Foto van De Griekse Gids Kamari Santorini | Cycladen Griekenland 25 - Foto van De Griekse Gids Kamari Santorini | Cycladen Griekenland 22 - Foto van De Griekse Gids Kamari Santorini | Cycladen Griekenland 26 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Kamari

Patricia
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
Kamari is een leuke plaats aan de kust. Het is vrij toeristisch, maar heeft nog wel die rtypisch Griekse sfeer behouden. Er is een leuke, lange boulevard met veel restaurantjes, cafeetjes en barretjes. Ook in de achterafstraatjes zitten veel restaurantjes en barretjes. Er is een langgerekt kiezelstrand. De bodem loopt vrij steil in zee af.


Leen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Zeer leuk dorp,zeer veel winkeltjes, bars,taverna's,alles wat je wil om er dagelijks te vertoeven. Ik zou er zeker willen teruggaan want het heeft een zeer mooi zandstrand in Santorini en Santorini is een echte aanrader!


marijke
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Naxos stad is erg gezellig! Het beste restaurant is Scirocco. Het ligt op een pleintje.Leuke gezellige boulevard. En vergeet niet de The Old Market door te lopen. Beeldige smalle straatjes met hele aparte winkeltjes, terasjes, tavernas.Goede wegen, marmerbergen, en stranden voor je alleen.En de old village beklimmen.1 week is genoeg en dan een week met de boot naar Santorini!!!!!Geweldig!!!!


Katja Maes
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Erg gezellig avonds langs de boulevard. Ontspannen sfeer.


Monica
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
We zijn er een week geweest (begin zomervakantie). We verbleven in het Poseidon hotel en het was erg leuk! Lekker dicht aan zee en super gezellige mensen.


Jos & Denise
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij waren de eerste week van september op Santorini. Prachtig eiland, weinig natuur (geen bomen, rotsachtige bodem). wij logeerden in Kamari, in het Kamari beach hotel.


Suzanne en Margot
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Het was super in Kamari! Lekkere cocktails gedronken bij mango en hook bar en heel veel gratis drankjes gekregen!We zijn namelijk blond.


Nele Cosyns
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Net terug van een weekje Santorini. Het eiland is het griekenland van de postkaartjes! Dus echt prachtige zichten en plaatsjes. Wij verbleven in Kamari in het Kamari beach Hotel. Dit hotel is wel tegengevallen, wc kapot, douche kapot, kakkerlakken (,!)..


Rudy V.G
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Zeer rustige kant van het eiland behalve de kust lijn, straatjes met winkeltjes, restaurantjes. Erg mij wel zoals op Kreta het opdringerige om te komen eten. Zeker niet te duur zoals de meeste vertellen.


Gil
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Negen dagen Santorini gedaan in tweede helft mei. Verblijf in Kamari waar keuze te over is aan restaurantjes en terrasjes, bijna allen naast elkaar. Alle mensen willen je bij hen maar blijven echter wel zeer vriendelijk.


Els
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 3 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Kamari was een toeristisch plekje op het mooie eiland Santorini. Verblijf hier, geniet van het strand en de vele terrasjes (keuze zat!), maar ga vooral van hieruit op verkenning naar de rest van het eiland! De caldera-cruise, Fira en Oia zijn absolute musts.


Famile Lems
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij komen al jaren in Kamari en vinden het een prima uitvalsplek om de rest van het eiland te verkennen. Onze accommodatie in Black Sand Apartments was prima, lekker zwembad, vlak bij de bushalte en het strand, maar toch heel rustig.


Marc
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij logeerden in het Anthinea hotel tegen de berg.Vriendelijk personeel en lekker eten(wel grieks).Verder vonden wij Pyrgos,Fira en Oia zeer mooi.Tussen die laatste 2 stadjes hebben wij die wandeltocht over de kliffen gedaan,ongeveer 11km over 4 uur.


Florue
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
We willen de mensen waarschuwen NIET het Hotel Thalassa Resort & Suites te Kamari te reserveren!! Zéér slechte ervaring ! On voudrait prévenir les personnes de ne PAS réserver l'hotel Thalassa Resort & Suites Kamari !! Trés mauvaise


Willem Schweitzer
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij zijn nu voor het 4de jaar op Santorini geweest bij Ioanna appartementen in Kamari en we hebben weer 3 hele mooie weken gehad.De eigenaar en zijn vrouw zijn goede vrienden geworden van ons.Dus volgend jaar weer naar Kamari.(ons 2de thuis)


Jacques
ALG. INDRUK: 5 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 4 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
Kamari is één groot toeristische wijk. Een echte teleurstelling. Er valt weinig benoemenswaardig te zien in de directe omgeving, dus huur maar iets en trek er op uit! De mooiste plekjes op Santorini moet je zelf gaan opzoeken.


Carpentier Eddy & Sonja
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Net zoals Dirk Baert beschrijft , het is ook onze tweede thuis , we logeren steeds in Hotel Levante Beach , en ook de Love Boat en taverne Alexis zijn onze vaste stek . Onze allereerste keer op Santorini was in 1989 en we zijn er ondertussen al meer dan 2


Paulette
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Mooi strand, mooie omgeving, schoon dorp en heerlijke wandelomgeving.


dirk baert
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Kamari is onze 2de thuis geworden we komen er al 11 jaar en zijn er vorig jaar zelfs getrouwd.De mensen van de Love Boat Bar en taverne Alexis zijn vrienden voor het leven geworden.


patty
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Leuke plaats met veel gezellige restaurantjes (Petrino erg goed/gezellig en niet al te duur, zit in zijstraat van de boulevard). Mooi lang en breed strand (zwart zand/kiezels) met ligbedden en parasols. Veel leuke kleinschalige accommodaties.


Willy
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Kamari is op Thira de ideale overnachtingsplek. Overdag kan je de rest van dit indrukwekkende eiland verkennen, terwijl je weet dat Kamari je 's avonds rustig opwacht. Heerlijke restaurantjes trouwens.


leen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
een zeer leuke streek in santorini. je hebt er weliswaar niet de mooie zichten op de vulkaan zoaals in bvb.oia (maar ja ,dit is dan ook nog betaalbaarder) heel veel winkeltjes,cafeetjes,restaurantjes en zelfs supermarktjes heel veel vertier s avonds.


carla
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Leuk om te verblijven maar in tegenstelling tot andere schitterende plekken elders op het eiland , is dit gewoon. We hebben wel een zeer goed contact gehad met het personeel van het hotel , de taverna`s en de winkeltjes. Wel een leuke boulevard.


marjan schouten
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Kamari is een echte toeristenplaats, niet veel oorspronkelijks, kleinschalige hotels en appartementen, veel terrassen en restaurants, leuke winkeltjes mooi strand en prima busverbinding met de rst van Santorini.


barbara
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Kamari is super gezellig, veel accommodaties te vinden maar toch niet te grootschalig.


trudie nihot
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
een echte romantische griekse plaats.


Erik
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Kamari is een goed alternatief voor wie een strandvakantie wenst, maar toch iets van het spectaculaire van Fira en Oia wenst te bezoeken. In Kamari vind je de meer 'europese' hotels, tegenover de kleine pensionnetjes in Fira.


karin
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
gezellig dorp, niet massaal. we hebben het er erg naar onze zin gehad.


Ine
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Ik vond er helemaal niets aan. Misschien te veel verwend met de mooiste Griekse stranden op andere eilanden. Was blij dat ik een hotel in de Caldera had met superuitzicht
© De Griekse Gids 2000-2024