Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 

Reviews en beoordelingen Vakantiefilm Santorini II Santorini

Lees beoordelingen - reviews Santorini

Hardorff
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

In 2017 voor het eerst op vakantie geweest op het eiland. Super mooie ervaring en herinneringen dus zijn we in 2019 weer geweest en zodra het weer code geel is gaan we ook zeker dit jaar weer naar kamari beach. Ik zeg huur een quat en ervaar alle mooi plaatsen op het eiland. Vooral redbeach is een aanrader en daarna op de top naar de wijnproeverij dat maakt een dag compleet. Vooral de omgeving en de Griekse mensen op het eiland is al een hele ervaring om van dit moois te genieten. En niet te vergeten de zonsondergang te bekijken dit via hotel rockabella.....ga en ervaar groetjes fam.Hardorff.


Nathalie stam
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Prachtig eiland. Bij de haven met een kabelbaantje omhoog, of met het ezeltje. Idyllische terrasjes op de berg met uitzicht op zee. Prachtig Grieks eilandje is een lust voor het oog


Hennie
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Prachtig eiland, 2 weken geweest maar nog tijd tekort. openbaar vervoer prima geregeld. mooi eiland om te wandelen, plaatsjes te bezoeken etc. Echt tot rust komen en genieten!! Santorini in een woord GEWELDIG!!


de Ruyter Wim
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Santorini is het eiland van de romantiek! Vanop de hoge kliffen heb je zo'n mooi uitzicht op de Caldera en zonsondergangen! Deze zonsondergangen zijn de mooiste die ik ooit al heb mogen beleven! Fira is wel zeer druk door de cruiseschepen die aanmeren en de passagiers die hierdoor aan wal komen. Santorini is echt een idyllisch eiland!!!


Patricia de Man
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Santorini is erg toeristisch, maar dit is het enige eiland waarbij de dat niet uitmaakt, want de Caldera maakt alles goed! Vooral de plaatsen die bovenop de Caldera liggen zijn heel schilderachtig, en je hebt overal een prachtig uitzicht. De stranden zijn aan de andere, lage, kant van het eiland en zijn voornamelijk kiezelstranden.


bohets lucette
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
gewoonweg schitterend, uniek moet je gezien hebben,speciaal, gewoonweg naar SANTORINI gaan


Roel van Sluis
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Zeer genoten op dit eiland,busvervoer is goed geregeld en niet duur.Goede plaatselijke wijn en lekker eten. De meeste plaatsen zijn het bezoeken waard. Mooie zonsondergangen.


Marion
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Santorini een prachtig eiland voor een paar dagen. Alles goed te bezichtigen met de lokale bus, taxi of gehuurde squad of auto. Zeer vriendelijke mensen, uitstekend Grieks eten en adembenemende uitzichten. Mooie plaatsjes. Wel buiten het hoofdseizoen gaan, anders veel te druk. Een aanrader en zeer romantisch.


Roodenburg
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Santorini is een schitterend eiland. Het uitzicht op de Caldera is prachtig. De mensen zijn vriendelijk. Het uitgaan is goed en het is erg gezellig. Er zijn mooie plaatsen om te bezoeken. Alles is goed te bereiken met openbaar vervoer, taxi etc.


wout & trudy
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Santorini moet je gezien hebben. is totaal anders dan de andere eilanden. s`avonds is het een sprookje om Thira en Oia te zien.


PATRICK SWINCKELS
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Suuupppeeerrr!!!!


Hillie en Andries Heite
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Oia, Santorini is een panorama charmant en strelend voor het oog en in de avond heel romantisch. Vergeet niet de zwarte lavastranden van Kamari te bezoeken alles is een belevenis op zich zelf. Het dorpje Pygos is ook zeker een bezoekje waard.


Serluppens
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
In een paar woorden , wie daar komt is zeer zeker zijn hart daar verloren . Toffe omgeving ,Pitoreskische romantische straatjes . Eten om U tegen te zeggen .


Gretha
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Santorini,werkelijk een uniek eiland, moet je gezien hebben als je van Griekenland houdt.heel bijzonder een aanrader. Prachtige uitzichten vooral in Fira,adembenemend,ook een boottocht naar de vulkaan en daarna naar Thirissia,erg leuk.


Tom
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik vond santorini een droom bestemming,het is een aanrader voor iedereen die van het griekse leven houd.Wij verbleven in het Thalassa resort en suites hotel,maar niet in het hotel zelf maar in de nabijgelegen KAMARI BAY studios,die nauw samenwerken met het hotel.


Erik
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Santorini is zo speciaal dat je het gezien moet hebben. Het is inderdaad een aaneenschakeling van mooie postkaartzichten, met de typisch blauwe koepeltjes en witte huisjes, zo eigen aan de Cycladen. Het heerlijk panorama aan de caldera staat in je vakantie centraal.


Foto's Santorini - Santorini in beeld

Perissa Santorini | Cycladen Griekenland | Foto 74 - Foto van De Griekse Gids Oia Santorini | Cycladen Griekenland | Foto 1016 - Foto van De Griekse Gids Fira Santorini | Cycladen Griekenland  | Foto 0109 - Foto van De Griekse Gids Pyrgos Santorini | Cycladen Griekenland | Foto 170 - Foto van De Griekse Gids Oud-Thira Santorini | Cycladen Griekenland | Foto 36 - Foto van De Griekse Gids Kamari Santorini (Thira) - Foto 3 - Foto van De Griekse Gids Kamari Santorini (Thira) - Foto 12 - Foto van De Griekse Gids Kamari Santorini | Cycladen Griekenland  | Foto 0084 - Foto van De Griekse Gids Fira Santorini (Thira) - Foto 12 - Foto van De Griekse Gids Oia Santorini | Cycladen Griekenland | Foto 1209 - Foto van De Griekse Gids Oia Santorini (Thira) - Foto 77 - Foto van De Griekse Gids Ergens langs de weg op Santorini | Cycladen Griekenland | Foto 19 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's Santorini»© De Griekse Gids 2000-2024