Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 
 


  Ambelas

Ambelas Paros - Vakantie, informatie en de beste tips

Ambelas vakantie. Ambelas (Ampelas) ligt aan de noordoostkust van Paros, 5 kilometer van Naoussa en 14 kilometer van Parikia. Bij het dorpje is er een klein zandstrand en een haventje. De auto kun je op het pleintje langs de haven en strand parkeren. Het zandstrand en de zee zijn hier ook geschikt voor kleine kinderen omdat het strand beschermd wordt door het vissershaventje dat voor het strand ligt. Aan het strand kun je parasols en ligbedden hurenbij de taverne.

Ambelas is een plek voor rust en ontspanning, het is geen drukke badplaats. Zowel langs de kustweg als in het dorp zijn er cafés en tavernes die lekkere gerechten serveren en vooral verse vis.

Ambelas (Ampelas) Paros
Ambelas Paros

Ten noorden van het dorp zijn enkele kleine maar aardige stranden. Het eerste strand je tegenkomt is het strand Aspros Gremos en direct daarna in de volgende baai ligt Ubini Petra beach. Bij deze stranden is er een rijke zeebodem ideaal voor snorkelliefhebbers.

Bekijk foto's Ambelas
Paros: Waar ligt Ambelas?

Waar ligt Paros
De kaart / landkaart van Ambelas


Boek je vakantie naar Griekenland bij:


Griekse Gids Reizen Tui Sunweb Eliza was here

Gemiddelde temperaturen

Januari
12.2°C
Februari
12.2°C
Maart
13.4°C
April
16.1°C
Mei
19.5°C
Juni
23.5°C
Juli
25.2°C
Augustus
25.3°C
September
23.1°C
Oktober
19.8°C
November
16.4°C
December
13.5°C
Griekse Gids Reizen Eilandhoppen Griekenland Glossy 2021 De Griekse winkel to Magazaki Tui Sunweb Eliza was here Huis kopen Kreta Griekenland Vaccinaties op Reis Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2021