Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Naoussa

Reviews en beoordelingen Naoussa Paros

Vakantiebeoordelingen Naoussa

Naoussa Paros | Cycladen | Griekenland foto 54 - Foto van De Griekse Gids Naoussa Paros | Cycladen | Griekenland foto 100 - Foto van De Griekse Gids Naoussa Paros | Cycladen | Griekenland foto 53 - Foto van De Griekse Gids Naoussa Paros | Cycladen | Griekenland foto 9 - Foto van De Griekse Gids Naoussa Paros | Cycladen | Griekenland foto 104 - Foto van De Griekse Gids Naoussa Paros | Cycladen | Griekenland foto 52 - Foto van De Griekse Gids Naoussa Paros | Cycladen | Griekenland foto 51 - Foto van De Griekse Gids Naoussa Paros | Cycladen | Griekenland foto 41 - Foto van De Griekse Gids Naoussa Paros | Cycladen | Griekenland foto 72 - Foto van De Griekse Gids Naoussa Paros | Cycladen | Griekenland foto 33 - Foto van De Griekse Gids Naoussa Paros Cycladen - De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Naoussa Paros | Cycladen | Griekenland foto 25 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Naoussa

lenie vleeming
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Naoussa is een heerlijk stadje, schilderachtig mooi en een plaatje voor vele foto\'s je kunt er door de vele straatjes dwalen en er zijn leuke winkeltjes en fijne restaurantjes en de mensen zijn er erg vriendelijk zoals in heel Griekenland trouwens


Patricia
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Naoussa is een typisch Cycladen-plaatsje met witte huisjes. Het ziet er schilderachtig uit en is fotogeniek. Het centrum is gezellig, met veel cafeetjes en restaurantjes, in smalle straatjes waar je heerlijk door kunt slenteren. In augustus is het erg druk met Grieken die komen voor de clubs. Het uitgaan is er dan ook erg gezellig! Je kunt de hele nacht doorgaan. Nadeel is wel dat het erg rumoerig is op straat, ook 's nachts, en vrij vies. De stranden zijn vies, ik zou er niet gaan liggen.


Hillie en Andries Heite
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Leuk plaatsje met smalle straatjes en leuke restaurantjes rondom het haventje, waar het goed verpozen is. Met kinderen is het aan te raden dicht bij het strand te gaan zitten, er zijn er drie. In Naoussa is al het nodige te koop. Hillie en Andries


EMMY
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Een prachtig dorpje gezellige terasjes. Wat mij vooar onder de indruk bracht was een restaurantje daar uitgebaat door een dame uit belgie samen met haar partner de kok karina en jorge.Het eten is subliem aan een betaalbare prijs en een culinere feestmaal.


Leandra
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Erg gezellig stadje. alles wat je nodig hebt is er. Er is een klein strandje maar die is niet echt geweldig (te dicht bij de haven ) maar je kunt makkelijk met de boot naar een strand in de buurt, of met de bus.


Jacques
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een van de beste eilanden die wij tot nu toe aandeden. Wij verbleven in het charmante Hotel Manos. Zeker de moeite waard om te zien is de in marmer geplaveide weg in de buurt van Marathi.


wim
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Een schilderachtig wit plaatsje. Leuk eiland om te toeren met een scooter. Dit gaat prima, het eiland is niet zo groot. Vergeet ook vooral Anti-Paros niet !!


Patty
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Leuk plaatsje met smalle straatjes en leuke restaurantjes rondom het haventje.


anna calant
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
In Naoussa valt er altijd iets te beleven, clubbers komen er goed aan hun trekken. Het is ook een zeer gezellige stad met gezellige straatjes en een gezellige sfeer.


peter
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
leuke plaats met kleine smalle straatjes. Leuk klein haventje.mooie stranden. Anti Paros naburig eiland is het de moeite waard om daar de grot te bezichtegen. de boot vaart om het half uur naar het eiland anti Paros. de scooter of auto kan mee.


John
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Paros is een mooi eiland met veel natuurschoon. Bezoek de voormalige marmergroeven eens, bijna niemand doet dat. Een aanrader. Stranden zijn super.


Ine
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Erg knus havenplaatsje met een grotere haven en een kleine zeer gezellig haventje met allemaal visrestaurantjes


Erik
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Heel mooi, en vrij rustig, gezien het bekende eiland. Vlakbij Naoussa is een wonderlijk strand, dat uiterst vlak in zee afloopt. Je kan er dus een paar honderd meter ver in zee lopen zonder dat je de diepte ingaat. Bovendien is het water er dus heerlijk
© De Griekse Gids 2000-2024