Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Paros

Reviews en beoordelingen eiland Paros

Vakantiebeoordelingen Paros

Lefkes Paros - Cycladen -  Foto 48 - Foto van De Griekse Gids Agios Nikolaos o Ftochos Molos Paros | Griekenland foto 13 - Foto van De Griekse Gids Kolimbithres (Kolymbithres) Paros | Griekenland foto 22 - Foto van De Griekse Gids Naoussa Paros | Cycladen | Griekenland foto 102 - Foto van De Griekse Gids Parikia Paros - Cycladen -  Foto 93 - Foto van De Griekse Gids Santa Maria Paros Cycladen 20 - Foto van De Griekse Gids Parikia Paros | Cycladen | Griekenland foto 15 - Foto van De Griekse Gids Lefkes Paros | Cycladen | Griekenland foto 22 - Foto van De Griekse Gids Kolimbithres (Kolymbithres) Paros | Griekenland foto 6 - Foto van De Griekse Gids Aliki Paros Cycladen - De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Aliki Paros | Cycladen | Griekenland foto 15 - Foto van De Griekse Gids Naoussa Paros | Cycladen | Griekenland foto 18 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Paros

robert
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 1

TOELICHTING:
paros biedt voor iedereen wel iets, gezellige (betaalbare) restaurantjes, fraaie stranden, openbaar vervoer, pittoreske dorpjes, vriendelijke bevolking, uitstekende wandelmogelijkheden, natuur (speciaal in april/mei "bloemovergoten"), cultuur en een eiland voor de kunstliefhebber/-maker (licht excellent), amazing zonsondergangen. iets meer dan 4 uur varen vanaf pireaus om uitgerust te arriveren op "the pearl of the cyclades".


Lilian Dekker
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
De heerlijke rust/sfeer die je overvalt zo gauw je van de boot afstapt is overdonderend. We zijn er een week geweest en het hele eiland met de scooter bekeken. Vergeleken met bv Mykonos is dit eiland een oase. Ook Antiparos is zo heerlijk. Ga erheen en ervaar hoe het is. wij gaan in ieder geval terug


Patricia
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
Paros is een vrij druk bezocht vakantie-eiland. I augustus komen er ook veel Grieken naar het eiland, vooral voor het uitgaan, en vooral naar Naousa. Qua natuur heeft het eiland niet veel. Er zijn wel mooie zandstranden.


Angelique
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Een aantal jaren geleden op Paros geweest, wat een heerlijk gemoedelijk eiland, zulke lieve mensen daar.De kleine smalle straatjes doorlopen en heerlijk wegdromen, een echte aanrader


Richard Friskes
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Faliraki is het Lloret de Mar van Rhodos. Veel uitgangsmogelijkheden voor de jongeren. Hebben in hotel Esperides Beach verbleven (ALL IN) en onze kinderen hebben zich REUZE geamuseerd ! TOP animatie team !


Femke
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Zowel als kind, als jongere en als stel veel geweest. Ik heb me er nooit verveeld. Paros biedt voor ieder wat wils. uiteraard is dit per plaats wat verschillend. Zelf geef ik de voorkeur aan Parikia. Een levendig centrum, een rustige baai, mooie stranden, leuke winkelstraatjes en een gezellige boulevard. Mijn hart heeft het gestolen!


Lucy Shephard
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Verwacht op Paros geen bossen, het is een enigszin kaal eiland, de stranden zijn wel aardig maar halen het niet ten opzichte van Naxos. Naousa is een plaatje, heb het in 22 jaar zien groeien van een behouden vissersplaatsje naar een toeistentrekker.


joan willemsens
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
prachtig gezellig zeker een eiland om aan te raden dit is ook het echte griekenland.


Janssen
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Mensen heel vriendelijk Jannouli,Christos in Parikia en Aqua Marina in Aliki.


wout & trudy
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Paros is een leuk cycladen eiland veel wit wit en blauw. Naoussa is een heel leuk plaatsje om er te vertoeven. mooie zand stranden ook, gewoon doen.


Jennifer
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Paros is een mooi en gemoedelijk eiland. Ik ben in Naoussa geweest en dat is een heel leuk en romantisch stadje! De stranden zijn ook heel mooi. En inderdaad als je daar bent moet je zeker naar Karina's dream gaan, daar kan je super lekker eten!


eleni
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Paros is prachtig, maar mij iets te gelikt..geen authentiek Griekse sfeer zoals bv op Karpathos of Chios. Als je in de buurt komt van Naoussa is een bezoekje aan Karina's Dream een must. Heerlijk eten en een warme sfeer!


Tom
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Zeer leuk eiland,met vele mooie vergezichten en leuke dorpjes. Naoussa is een zeer mooi dorp met leuke haven. perfect om met de scooter het eiland te ontdekken. En als je dan toch op Paros bent,breng dan zeker een bezoek aan anti-paros.


Annie en Jan.
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Hier zie je nog het oude griekenland.


Yvon van Megen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Paros vind ik een prachtig eiland, zeer de moeite waard!! Ik hoop nog eens terug te komen.


Jef
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Erg leuk Cycladisch eiland. Zeer gastvrije mensen, lekker eten, gezellige terrasjes. Wanneer je op Paros bent, ga dan zeker naar een Ouzeri. De mezedes zijn heerlijk en de OUZO ook!


© De Griekse Gids 2000-2024