Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 
 


  Kiotari

Kiotari Rhodos - vakantie in een rustig gebied

Kiotari vakantie. Kiotari is een badplaats in het zuidoosten van het Griekse eiland Rhodos. Het ligt 65 kilometer ten zuiden van Rhodos stad en is met de auto binnen zestig minuten bereikbaar.

Kiotari is geen drukke badplaats, wellicht heeft het te maken met de afstand tot het vliegveld en omdat Rhodos-stad vrij ver ligt, daardoor is dit een rustig gebied om van een relaxte vakantie te genieten. Het toerisme heeft zich hier pas de laatste 15 jaar ontwikkeld. Dat komt doordat veel grote hotels zich toen pas hier vestigden. Veel van deze hotels hebben de all-inclusive formule.

Kiotari Rhodos
Kiotari Rhodos

In Kiotari zijn mooie, grote, grijze, zand- kiezelstranden, het zeewater is er kristalhelder. Je kunt hier goed snorkelen. Er zijn restaurants en taverna's, een echte dorpskern is hier niet. Wil je naar een echt dorp in de buurt dan kun je een trip naar Gennadi maken (5 kilometer) dat iets zuidelijker ligt of een trip naar Lindos dat 21 kilometer noordelijker ligt.

Bekijk foto's Kiotari
Rhodos: Waar ligt Kiotari?

Waar ligt Rhodos
De kaart / landkaart van Kiotari


Boek je vakantie naar Griekenland bij:


Griekse Gids Reizen Tui Sunweb Eliza was here

Andere leuke dorpen, tips en bezienswaardigheden in de regio

Epta Piges - Zeven bronnen vakantie
Epta Piges - Zeven bronnen vakantie
Rhodos stad vakantie
Rhodos stad vakantie
Kalithea vakantie
Kalithea vakantie
Kamiros vakantie
Kamiros vakantie

Gemiddelde temperaturen

Januari
11.9°C
Februari
12.1°C
Maart
13.6°C
April
16.6°C
Mei
20.5°C
Juni
24.7°C
Juli
26.9°C
Augustus
27.1°C
September
24.6°C
Oktober
20.8°C
November
16.5°C
December
13.4°C
Eilandhoppen Rhodos Symi Kos Griekenland Glossy 2021 De Griekse winkel to Magazaki Tui Sunweb Eliza was here Huis kopen Kreta Griekenland Vaccinaties op Reis Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2021