Ixia (Rhodos)

Ixia. Ixia is een vakantieplaatsje op het Griekse eiland Rhodos, dat ten zuidwesten van Rhodos-stad ligt. Het ligt in de gemeente Ialyssos en de plaatsjes Trianda, Ialyssos en Ixia liggen dicht bij elkaar en daarom worden ze vaak samen genoemd. Ixia is één van de populairste badplaatsen op Rhodos, hier kun je de mooiste zonsondergangen meemaken.

Dit gebied is vanwege de gunstige wind een ideale plek om te surfen maar het is ook een gebied waar je goed kunt snorkelen. Er zijn verschillende surfscholen. Langs de hoofdweg van Ixia vind je vele restaurantjes, barretjes en hotels. In dit gebied van het eiland bevinden zich de luxere hotels en resorts. Aan het strand zorgt het lekkere zeewindje voor de nodige verkoeling. Ixia is een geliefd vakantieplaatsje. Er zijn veel gezellige winkeltjes en restaurantjes. De stranden aan deze kant van het eiland zijn kiezelstranden. Er worden ligbedjes en parasols verhuurd.

Een taxi vanaf Ixia naar Rhodos-stad kost ongeveer 10 euro en er is om de 15 minuten een directe busverbinding met de stad. Ixia ligt ongeveer 20 minuten vanaf het vliegveld van Rhodos.

Foto's Ixia - Ixia in beeld

Ixia Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 449 - Foto van De Griekse Gids Bij Ixia Rhodos en Rhodos stad aan de westkust | foto 6 - Foto van De Griekse Strand bij Ixia Rhodos - Foto van De Griekse Gids Ixia Rhodos | De Griekse Gids | Foto 4 - Foto van De Griekse Bij Ixia Rhodos en Rhodos stad aan de westkust | foto 3 - Foto van De Griekse Ixia Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 451 - Foto van De Griekse Gids Ixia Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 459 - Foto van De Griekse Gids Akropolis Ialyssos Rhodos Griekenland - De Griekse Gids foto 1 - Foto van De Griekse Bij Ixia Rhodos en Rhodos stad aan de westkust | foto 1 - Foto van De Griekse Ixia Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 455 - Foto van De Griekse Gids Ialyssos Rhodos | Trianda Rhodos | De Griekse Gids foto 3 - Foto van De Griekse Ixia Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 452 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's van Ixia»


Griekse Gids Reizen Eliza was here Griekenland Sunweb Griekenland Tui Griekenland Ross Holidays Griekenland Zongids Griekenland;

Dagtripjes en bezienswaardigheden vanaf Ixia

- Naar Rhodos stad
- Naar Lindos
- Naar Filerimos
- Naar Kalithea
- Naar de Vlindervallei
- Naar het Tsambika strand
- Naar Kamiros
- Naar Epta Piges (de Zeven bronnen)
Gemiddelde temperaturen Rhodos

Januari
11.9°C
Februari
12.1°C
Maart
13.6°C
April
16.6°C
Mei
20.5°C
Juni
24.7°C
Juli
26.9°C
Augustus
27.1°C
September
24.6°C
Oktober
20.8°C
November
16.5°C
December
13.4°C


Rhodos: Waar ligt Ixia?

Waar ligt Rhodos
De kaart / landkaart van Ixia


Rhodos vakanties

TIME TO SMILE Osiris

Bekijken

TIME TO SMILE Osiris
Rhodos
Trianda
Eilandhoppen Rhodos, Kos

Bekijken

Eilandhoppen Rhodos, Kos
Rhodos
Eilandhoppen
Esperia Hotel Rhodes

Bekijken

Esperia Hotel Rhodes
Rhodos
Rhodos stad
Oceanis

Bekijken

Oceanis
Rhodos
Ixia
© De Griekse Gids 2000-2019