Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Archangelos

Reviews en beoordelingen Archangelos Rhodos

Vakantiebeoordelingen Archangelos

Stegna Archangelos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 110 - Foto van De Griekse Gids Archangelos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 114 - Foto van De Griekse Gids Archangelos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 99 - Foto van De Griekse Gids Archangelos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 97 - Foto van De Griekse Gids Archangelos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 103 - Foto van De Griekse Gids Archangelos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 105 - Foto van De Griekse Gids Archangelos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 118 - Foto van De Griekse Gids Stegna Archangelos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 112 - Foto van De Griekse Gids Archangelos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 120 - Foto van De Griekse Gids Archangelos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 122 - Foto van De Griekse Gids Archangelos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 119 - Foto van De Griekse Gids Archangelos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 111 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Archangelos

A Vos
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Archangelos is een redelijk modern zeer levendig dorp. Leuke terrasjes, restaurantjes. Wij kennen heel veel Grieken zoals de eigenaren van Appartementen Karavos. Ze hebben een eigen radiostation radio "Archangelos".


Matina
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Archangelos is zeker een fantastische plek om te zijn. Ik heb er zelf 9 jaar gewoont en weet dan ook hoe leuk het is. De jongeren zijden s'avonds rondjes door de straten of zitten gezellig bij elkaar in de Club: Legend, MezzomMio of Dixtyo.


Denoyette Franky
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
te genieten.


M.Schroduer
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Prachtig dorp met lieve en vriendelijke mensen. Komen hier al vanaf 1996, en iedere keer voelt het als thuis komen.Wij logeren altijd in hotel "Varelis", ligt net buiten het dorp. Eigenaar Manolis en zijn vrouw en doen er alles aan om het de gasten naar d


M. van den Berge
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een prachtig nog echt Grieks dorp. Weinig toerisme. Vriendelijke en behulpzame bevolking. Door de ligging - het midden - een prima uitvalsbasis om het eiland rond te reizen. Zeer mooie zandstranden Agathi en Tsambika op respectievelijk 5 en 3 km.


Paul
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
Wij bezochten het dorp in 1997(Hotel Filia) en in 2004 en het was er erg verandert. Toch heeft het "iets" De mensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.Tegenwoordig veel(2004) jeugd op scooters en er zijn meer cafe's. Toch leuk om te zien.


Frans Moet
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Leuk plaatsje zonder de bekende toeristische winkeltjes. Vooral 's avonds schitterend om te zijn, de plaatselijke jeugd die probeert indruk op elkaar te maken door met brommers rondjes door de straten te rijden.


jan
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 2 - KINDVRIENDELIJK: 3 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Archangelos is een echt arbeidersdorp. Heel gezellig als je niet teveel drukte om je heen wil hebben. Als je naar het strand wil moet je zelf je vervoer regelen, lopen is te ver. Restaurantjes zijn er ruim voldoende en genoeg aanbod in eten.


P.Taal
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij komen regelmatig bij app.complex Karavos,heel vriendelijke familie,lekker eten en kind vriendelijk, elke dag brengt de bus als je wilt naar het strand en terug.


godie
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: - OMGEVING: 4

TOELICHTING:
aangezien op rhodos in het algemeen het toerisme terugloopt, denkt men door de prijzen hoger te maken, toch geld binnen te kunnen halen. dit werkt echter averechts: nog meer mensen haken af. er zijn al heel wat grieken met betalingsproblemen daar en dat i


Yolanda Jesse
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik kom al vanaf 1986 met regelmaat in het nog zeer traditionele Archangelos. Het is een rustig dorp dat er voor gekozen heeft om niet in te spelen op "de toerist". Bijzonder vriendelijke inwoners. Heerlijk voor sportieve rustzoekers.
© De Griekse Gids 2000-2024