Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Ialyssos

Reviews en beoordelingen Ialyssos Rhodos

Vakantiebeoordelingen Ialyssos

Ialyssos Rhodos - Trianda Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 428 - Foto van De Griekse Gids Filerimos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 341 - Foto van De Griekse Gids Ialyssos Rhodos - Trianda Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 445 - Foto van De Griekse Gids Filerimos Rhodos - Akropolis Ialyssos Dodecanese - Foto 308 - Foto van De Griekse Gids Filerimos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 266 - Foto van De Griekse Gids Ialyssos Rhodos - Trianda Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 439 - Foto van De Griekse Gids Filerimos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 384 - Foto van De Griekse Gids Ialyssos Rhodos - Trianda Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 431 - Foto van De Griekse Gids Ialyssos Rhodos - Trianda Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 435 - Foto van De Griekse Gids Ialyssos Rhodos - Trianda Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 440 - Foto van De Griekse Gids Filerimos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 385 - Foto van De Griekse Gids Filerimos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 359 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Ialyssos

Mevr. Van Soest Onkruijt
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:

Wij komen al sinds 1991 in Ialyssos en het verveeld ons niet ondanks dat er veel veranderd is in die tijd. Wij kunnen app. Perla Marina ( voormalig Korrali)van harte aanbevelen, Chronis kan een zeer goede maaltijd op tafel zetten , samen met Annet en de kinderen hebben ze een er mooi app.complex van gemaakt. Als tip wil ik meegeven dat ook Indonesische gerechten tot Chronis zijn talenten behoren die erg lekker zijn.


Linda Zevenbergen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Ialyssos is een rustige omgeving aan de windkant van het eiland wat in de hete zomer heerlijk is. Er zijn genoeg winkels en restaurants en ligt ca 15 auto min van Rhodosstad en 20 min van vliegveld. Wil je stappen en feesten kies je eerder faliraki en voor mooie stranden moet je ook het eiland oversteken want ialyssos heeft keien strand. Eten doen wij al jaren bij San Allote, gewoon de beste voor het diner, kwaliteit, prijs en service zijn super.


Annemarie
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
We zijn hier twee keer op vakantie geweest,alleen maar genieten!! Heerlijk de wind altijd wat de temperatuur aangenaam maakt, 's avonds erg gezellig in het centrum!


A
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij hebben het erg naar ons zin gehad en komen dit jaar ook weer terug! Allemaal vriendelijke mensen, restaurant Greek land is aan te bevelen! Elke avond live muziek, geweldige sfeer!


Roxanne
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ialyssos, mijn tweede thuis. Al sinds 1999 komen we er elk jaar. Gezellig dorpje met erg vriendelijke mensen! Sportspub Nirvana is een aanrader met Giorgo en Aris. Altijd gezellig en je kunt er ook nog eens heerlijk eten! Kosta aan de overkant ook geweldig. Stranden in Ialyssos zijn kiezelstranden. Tip: huur een auto en ga richting Lindos! Tsambika beach, Agati beach allebei mooie zandstranden met leuke kleine tentjes. Ook Anthony Quinn Bay is een aanrader.


Linda
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:

Ialyssos is vooral gezellig en er bevinden zich veel redelijke goede appartementen. Tevens is het een goede uitvalsbasis. Wil je clubs, discotheken etc dan ga je naar faliraki of rhodos stad. Eten doe je absoluut goed bij San Allote een goed tentje met eerlijke prijzen en echte verse!!! Griekse gerechten. San Allote vinden, vanaf sunshine hotel loop je richting de hoofdweg en dan voorbij de cakebox een paar zaakjes verder aan je rechterhand met blauw beschilderd. Echt een goede zaak en geweldige mensen!! Gr


Noor Kneepkens - van Wijn
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Al 10 jaar trouw bezoeker van deze stad, verschillende accommodaties, fijne contacten met een aantal Grieken. Voor het eerst een vervelende ervaring; opgelicht (€100,=) bij Memory rent a car in Ialysos. Verder fijne vakantie gehad.


M Janssen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Ialyssos ligt aan een baai ten zuid-westen van Rhodos stad. Hier bevindt zich ook de oude Akropolis op de Filerimos berg. Kenmerkend zijn hier de vele bekende hotelketens. De meeste stranden zijn mooie kiezelstranden.


arn en jessica
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
zijn er elke avond geweest om te eten. San Allote is een aanrader, heel spontane gastvrouw, man drijft de keuken voor het 2e seizoen. volgens ons hebben ze de lekkerste dolmades die er is, de spicy cheesedip is ook voortreffelijk.


Erik en Ingrid
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
zeer aan te bevelen. Mooie plek op deze aardbol. Indien je lekker en vooral echt Grieks wil eten: restaurant "the Knights of Olde" gemoedelijke sfeer in een mooie tuin en zeer vriendelijke gastvrouw (Dawn). Michaelis is de kok en niet te evenaren.


Hanne Durnez
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Prachtig, gewoon doen!


zilla
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
lalyssos trainta is waar ons huisje staat waar wij wonen voor een aantal maanden per jaar ik hou van trianta .


Monique
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
WIE IS ER AL EENS IN OKTOBER IN TRIANDA GEWEEST? Wie kan mij vertellen hoe het weer daar dan is normaal gesproken. Het is ons in augustus weer goed bevallen en willen eigenlijk in oktober nog een weekje terug.


Conny
ALG. INDRUK: 5 - UIT ETEN: 5 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 3 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Ben net terug van het eiland. Wij hadden in Ialyssos een goed hotel (Sun Beach), maar verder is het er erg toeristisch en eenheidsworst. De restaurantjes en toeristenwinkels zijn allemaal een pot nat. Maar met een auto (echt voor een prima prijs te huur)o


Corry & Jan Sluman
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
We zijn de kou ontvlucht eind mei. Binnen drie dagen zaten we in Ialysos. We zijn hier vriendelijk ontvangen in apts. Christodoulou. De eerste dagen hebben we veel gewandeld en de rest van de tijd een auto gehuurd. Hiermee hebben we heerlijk rond kunnen t


Denoyette Franky
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Andere oorden opgezocht en beter bevonden.


Theo Hesselink
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
leuke stad met veel mogelijkheden o.a.leuke winkeltjes en je kunt voor een redelijke prijs lekker uit eten. Alles ziet er goed verzorgd uit. Gewoon een aanrader om er eens naar toe te gaan.


Dick en Jeanne
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
We komen al jaren in Ialyssos en elke keer als we er weer komen is het net of we niet weg zijn geweest. Loop eens door het oude Ialyssos, door de kleine straatjes waar het ruikt naar waspoeder omdat de slang van de wasmachine gewoon op straat ligt.


Jeannine Jennis
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
Al drie maal op hotel geweest in Ialysos.Heel vriendelijke,lieve mensen,lekker eten als je vooral de plaatsjes weet. Beste Ouzo in Kremasti op wandelafstand van Ialyssos


Theo Jansen
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een vriendelijke plaats, goed eten en drinken en de Grieken zijn zeer vriendelijk. Omdat wij in het naseizoen er verbleven is dit waarschijnlijk meer een aanrader dan in het hoogseizoen


Denoyette Franky
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 3 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
Lawaaierig en niet zo'n aanrader. De oostkust is stukken beter.


Gerrit Telkamp
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Jaarlijks kom ik op RHODOS en verblijf altijd in Trianda. Het plaatsje is relatief rustig in het voor en na seizoen, de bevolking is erg vriendelijk waarmee je snel leuke contacten onderhoudt. De vriendelijkheid straalt van ze af.
© De Griekse Gids 2000-2024