Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Ixia

Reviews en beoordelingen Ixia Rhodos

Vakantiebeoordelingen Ixia

Ixia Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 451 - Foto van De Griekse Gids Windsurfen bij Ixia Rhodos - Foto van De Griekse Gids Ixia Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 453 - Foto van De Griekse Gids Ixia Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 448 - Foto van De Griekse Gids Ixia Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 458 - Foto van De Griekse Gids Ixia Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 450 - Foto van De Griekse Gids Ixia Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 460 - Foto van De Griekse Gids Ixia Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 457 - Foto van De Griekse Gids Ixia Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 449 - Foto van De Griekse Gids Ixia Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 456 - Foto van De Griekse Gids Ixia Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 454 - Foto van De Griekse Gids De baai van Ixia op Rhodos - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Ixia

Verhaegen lilian
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: N.v.t. - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Ixia is voor ons thuiskomen in een sfeer van schoonheid vriendelijkheid en gastvrijheid.bezoek ook eens de kleine straatjes waar de lokale bevolking woont en zoek contact.je komt een boel te weten en plekjes waar je normaal als toerist niet komt.we hebben een vrouw ontmoet met een rijdende marktkraam en langere tijd verteld.kleren bij haar gekocht en een mooie bedsprei.ze omarmde ons als vrienden.hoop haar deze keer weer te ontmoetten. Maak de eiland tocht en bezoek een klooster. Rhodos tot gauw.


Boy
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:

Meerdere malen in Ixia verbleven mooi rustig en binnen 5 minuten met taxi in Rhodos-Stad. Auto huren en dan Lindos bezoeken. Eten bij Jacson in Ixia geweldig.


Ria Verbeek
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:

Een gezellige badplaats.


van der Veen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:

Leuke tijd gehad, Ixia is supergeschikt om te surfen. Wel aan te raden om een auto te huren om meer van het eiland te zien. Zo is rhodos stad erg leuk.


Patricia
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:

Ixia is een langgerekte vakantieplaats aan zee. Het heeft geen oud gedeelte, maar bestaat voornamelijk uit grote hotels. Weinig sfeervol. De restaurantjes zijn erg ingesteld op toeristen. Het eten is ok, maar niet heel erg goed. Het strand is lang en breed en bestaat uit kiezels. Er zijn enkele leuke clubs in Ixia.
© De Griekse Gids 2000-2024