Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Rhodos

Reviews en beoordelingen eiland Rhodos

Vakantiebeoordelingen Rhodos

Rhodos stad Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 1456 - Foto van De Griekse Gids Rhodos stad Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 1354 - Foto van De Griekse Gids Monolithos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 1098 - Foto van De Griekse Gids Epta Piges - Zeven bronnen Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 163 - Foto van De Griekse Gids Tsambika Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 1802 - Foto van De Griekse Gids Faliraki Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 200 - Foto van De Griekse Gids Rhodos stad Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 1470 - Foto van De Griekse Gids Faliraki Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 235 - Foto van De Griekse Gids Epta Piges - Zeven bronnen Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 161 - Foto van De Griekse Gids Epta Piges - Zeven bronnen Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 158 - Foto van De Griekse Gids Rhodos stad Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 1397 - Foto van De Griekse Gids Rhodos stad Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 1535 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Rhodos

Andre en Els
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:

Wij komen al 24 jaar op Rhodos 2 keer per jaar. Heerlijk eiland en je hoeft je niet te vervelen. De oude stad is een aanrader. Filerimos moet je echt bezocht hebben. Je kunt heerlijke wandelingen maken . En ons favoriete restaurant is pazouli. To Rodi in de oude stad is ook zeker een aanrader. Er is eigenlijk zoveel te doen het is teveel om op te noemen . Ik zou zeggen , auto huren en op verkenning gaan.


Wijbe Prins
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Wij komen al 39 jaar elk jaar minimaal 1 x met vakantie op Rhodos en hebben daar vele Griekse vrienden. De Griekse Restaurants zijn geweldig. Bijvoorbeeld Masasura in Maritsa. De vriendelijkheid en gastvrijheid is hier geweldig. Ik kan alleen maar een 100% aanbeveling doen


Jolanda Commeren
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Wij komen al 15 jaar op Rhodos en zijn nog steeds niet uitgekeken. Erg veel oude cultuur en prachtige stranden, leuk eiland om een auto te huren en de dorpjes te bezoeken om zo een beetje de mensen te leren kennen ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het eten bevalt ons goed en het is heel leuk om in de kleinere restaurantjes te gaan eten. Wij zijn een beetje verliefd geworden op het eiland voelt als thuis komen als we op het vliegveld landen.


Els
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:

Rhodos is al 23 jaar onze vakantiebestemming en we hebben er nog steeds geen genoeg van . Wij vinden het er heerlijk en komen ook steeds ( na wat omzwervingen) in hetzelfde hotel . d’Andrea Mare in Ialyssos , heerlijk daar . De oude stad , vlindervallei, jungletour met Nikos Papas . Allemaal zo leuk om te doen . Een boottochtje naar lindos, Simi of chalki echte aanraders. Ik wens iedereen heel veel plezier op Rhodos HET EILAND WAAR JE MOET ZIJN


Bjorn
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Geweldig eiland! Je kan er goed en lekker eten en je kan er veel zien en doen.


D vd hemel
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Griekenland is een mooi land enik wil er graag naar toe


Karima
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Het meest fijne van Rhodos is zijn gezellige zandstranden en fijne cultuur waar je als toerrist zo in word verdiept. Na een heerlijke dag zonnen kan je lekker de stad in om te shoppen in alle winkeltjes en te kijken naar alle souveniers die er heel makkelijk te vinden zijn. Als ouder is het wel fijner om met leeftijdsgenoten op pad te gaan want met kinderen kan dit nlg wel eens lastig worden. Wel is het voor de kinderen een hele beleving om te springen in het zwembad en schelpen te zoeken op het strand. Het beste is om gewoon de echte griekse kost naar binnen te werken, want dat is natuurlijk waar het om gaat. Daarna lekker een terrasje pakken met een glas wijn en dan genieten van de zonsondergang in de drukke stad, geweldig.


Thomas Dekker
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
In de zomer van 2012 naar Rhodos geweest. Prachtig eiland, met voor iedereen wat moois. Stranden zijn er uiteraard genoeg en wanneer je een klein beetje moeite doet, vind je de mooiste plekjes! Het strandje wanneer je bijv. voorbij Monolithos Castle rijdt mag je sowieso niet missen! Uit eten 's avonds is top, alles kan: simpel & snel, ouderwets & modern, toeristisch & zaakjes vol met "locals". Het nachtleven moet je zoeken in Rhodos-Stad: zat leuke kroegen en kleine clubs. Veel leuker dan de luidruchtige barstreet. Qua cultuur is er meer dan genoeg te zien en te doen en zowel in Rhodos-Stad als in Lindos als over het gehele eiland, is de omgeving altijd hartstikke mooi. Er is altijd wat moois te zien en wat leuks te beleven! Pak een paar dagen een auto en verken het eiland, Rhodos is een absolute aanrader!


Margot
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Mijn favoriete eiland.....wat je ook wilt in je vakantie, het is er.


Patricia
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Leuk eiland maar naast Rhodos stad en Lindos is er verder niet zoveel te beleven


E. Dijkstra
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Het beste en mooiste eiland om te verblijven voor iedereen! Het heeft alles wat je maar kan wensen!


Ria Verbeek
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Mooi eiland wel wat groot..


Patricia
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Erg leuk, groot eiland. Lindos is leuk om een dagje heen te gaan, net als de vlindervallei. Ik vind Rhodos-Stad het leukste plekje van het eiland, zeker om te verblijven. Het heeft alles! Rhodos is niet heel bijzonder qua natuur, het is vrij droog, maar qua cultuur heeft het des te meer


tasoula voudouri
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Rhodos heeft alles wat je zoekt als je van Griekenland houdt. Cultuur, uitgaansleven, mooie boulevard en als je ze weet te vinden: De echte Griekse nachtclubs met typische Griekse dans en muziek. Dat viel me meeste op. En als Griekse is dat leuk om mee te maken. Heb al wat eilanden gezien maar op Rhodos voelde ik me het meest Grieks. Kos & Kreta zijn toch meer aangepast voor de toeristen. Dat is op Rhodos niet zo. Dus ben je liefhebber van Griekenland dan MOET je Rhodos gezien hebben!


jmw
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Nu twee keer naar Rhodos geweest. Geweldig!


A.H.A. van den Bosch
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Zijn in 1972 voor de eerste keer naar Rhodos geweest. Hadden een klein hotel op de punt van de stad en zijn er sindsdien altijd blijven komen. De oude stad is fantastisch. Het hele eiland is leuk om te bekijken met een auto, of gewoon op de fiets. Lindos is heel apart, laatse maal met de boot gegaan en dan zie je weer een andere kant van het eiland. Overal zijn de mensen heel vriendelijk. In Rhodos stad veel leuke restaurants, sommige met live muziek. Ide loop der jaren wel onze favoriete restaurant gevonden, waar we ieder jaar als een oude bekende worden verwelkomt. Kortom als je er 1 maal geweest bent, wil je zeker weer terug.


Dorie de Bruijn
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Het zegt al genoeg als ik zeg dat ik al sinds 1990 naar Rhodos ga. Een heel mooi eiland. De mensen zijn erg aardig. De accommodaties zijn goed. Mooie dingen om te bezichtigen. Mooie natuur.


Fred
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Prachtig vakantieeiland Mooie natuur, heel veel cultuur, fantastische stranden. Rhodos stad? The pace to be.


Rene van Noordenne
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
The Sunny Island, voor ieder wat wils, Rhodos stad, de oude stad, uitgaan en uitvalswegen. Rest van het eiland, moei, groen en zeer vriendelijke mensen. Daarom al een jaar of 20 minimaal 1x naar Rhodos, niet geweest is geen vakantie geweest.


Flora
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Rhodos stad is een mooie sfeervolle stad. Vooral de oude stad is zeer gezellig. Leuke terrasjes, heel veel winkels, cafe\'s etc.


Kevin van der Steen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik ben één keer overgevaren vanuit Rhodos naar het eiland en het was weliswaar rustig; zo,n 2500 inwoners. Ik heb er niet overnacht maar wel gegeten: was mooi.


Edwin Bakker
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Cultuur is fantastisch, mensen zijn zeer bijzonder en ontzettend aardig en enthousiast. Ik ben er nu 3x geweest in 5 jaar. Ik ben nu op internet aan het rondkijken voor een tweede huis. Als je eenmaal het Rhodsvirus te pakken hebt, kom je er niet meer vanaf!


lief J.
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik geef een pluim voor het "hele" eiland. Als je natuurlijk alleen aan de lelijk toeristische hotelkant aan Rhodosstad verblijft! Het eiland is wondermooi!


joan willemsens
ALG. INDRUK: 5 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
Puur op toerisme gericht, een invasie van Hollanders. De grieken zelf oke Hotel waar wij verbleven: personeel was goed vooral poets-team heel vriendelijk, maar ook weer de hollanders die daar de sfeer verpeste


Massar
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ga naar Rhodos omdat er heel veel mooie oude dingen, de mensen zijn erg vriendelijk. Het is leuk om tussen de Grieken te gaan zitten. De Grieken zijn erg geinteresseerd in jou verhaal. Er zijn heel leuke terrasjes, en lekker OUZO.


muv
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
de oude stad is een aanrader


Valster
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Nu al 7x naar Rhodos geweest en op div plaatsen. altijd uitkijken met het uit eten gaan in de oude stad. Ga niet op de grote pleinen uit eten want u betaald 4x zoveel.


Jeanne
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Rhodos is echt ons eiland geworden. We komen er al vele jaren, en hebben lang nog niet alles gezien. En de band die je krijgt met de vele grieken voelt echt super. Huur een auto en trek het binnenland eens in, er is zoveel moois te zien, en echt grieks.


R en D
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
we zijn in 2005 naar rhodos geweest.mooi eiland .rhodosstad en lindos zijn geweldig.we hebben er een geweldig vakantie gehad.en kommen er zekker nog een keer of meer terug.


Daisy
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Rhodos is de moeite waard om te bezoeken.Leuke winkeltjes,gezellige en heel vriendelijke mensen!!! Heb er mijn hart verloren. Je zult er een onvergetelijke vakantie hebben.


© De Griekse Gids 2000-2024