Panormos (Tinos)

Panormos. Panormos is een populaire badplaats in het noordoosten van eiland Tinos, het ligt 26 kilometer van Tinos stad. Deze badplaats ligt in een gesloten baai, drie kilometer ten noorden van het dorp Pyrgos. Aan het strand zijn vele tavernes en cafeetjes. Aan de linkerkant, aan de ingang van de baai ligt het eilandje Planitis (Planeet).

Het gebied is hier erg drassig en dat komt door al het water dat uit bergen hier naartoe stroomt. In het dorp is een kleine haven waar vooral vissersboten aanmeren. De witte huizen met blauwe deuren en ramen  die tegen de helling van een lage heuvel tot aan de zee zijn gebouwd, zijn mooi om naar te kijken en om te fotograferen. In het dorp bij de haven zijn veel restaurants en cafeetjes.

Wanneer je rechts van het dorp via een geasfalteerde weg een stuk gaat wandelen, ben je binnen tien minuten bij het strand Rochari. Het is mooi zand-kiezelstrand waar dennenbomen voor schaduw zorgen. Aan het einde van het strand zijn enkele kamers te huur. Aan het strand is een kantina waar je snacks en dranken kunt bestellen. Daarnaast is er een cafetaria en op korte afstand een traditionele taverne.

Foto's Panormos - Panormos in beeld

Strand Rochari bij Panormos Tinos | Griekenland foto 19 - Foto van De Griekse Gids Strand Rochari bij Panormos Tinos | Griekenland foto 2 - Foto van De Griekse Gids Panormos Tinos | Griekenland foto 21 - Foto van De Griekse Gids Strand Rochari bij Panormos Tinos | Griekenland foto 16 - Foto van De Griekse Gids Panormos Tinos | Griekenland foto 11 - Foto van De Griekse Gids Panormos Tinos | Griekenland foto 7 - Foto van De Griekse Gids Panormos op Tinos - Foto van de coninck gerda Panormos Tinos | Griekenland foto 16 - Foto van De Griekse Gids Panormos Tinos | Griekenland foto 12 - Foto van De Griekse Gids Panormos Tinos | Griekenland foto 9 - Foto van De Griekse Gids Strand Rochari bij Panormos Tinos | Griekenland foto 8 - Foto van De Griekse Gids Panormos Tinos | Griekenland foto 17 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's van Panormos»


Griekse Gids Reizen Magazine over Griekenland Eliza was here Griekenland Sunweb Griekenland Tui Griekenland Ross Holidays Griekenland Vakantiediscounter Griekenland ;

Gemiddelde temperaturen Tinos

Januari
12.2°C
Februari
12.2°C
Maart
13.4°C
April
16.1°C
Mei
19.5°C
Juni
23.5°C
Juli
25.2°C
Augustus
25.3°C
September
23.1°C
Oktober
19.8°C
November
16.4°C
December
13.5°C


Tinos: Waar ligt Panormos?

Waar ligt Tinos
De kaart / landkaart van Panormos


Tinos vakanties

Ninemia Suites Tinos

Bekijken

Ninemia Suites Tinos

Tinos
Tinos stad
Huize Albatros

Bekijken

Huize Albatros
Tinos
Aghios Sostis
Porto Raphael

Bekijken

Porto Raphael
Tinos
Agios Ioannis Porto
Aeolos Bay Hotel Tinos

Bekijken

Aeolos Bay Hotel Tinos
Tinos
Tinos stad
© De Griekse Gids 2000-2020