Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 
 


  Gialiskari

Gialiskari Kea - vakantie, informatie en leuke tips

Gialiskari Kea. Gialiskari is een kleine badplaats op het eiland Kea, die in de gesloten baai van Agios Nikolaos ligt. Gialiskari ligt in het gebied tussen de haven van Korissia en de bekendere badplaats Vourkari, negen kilometer van de hoofdstad Ioulida. Wanneer je met de veerboot in de baai van Agios Nikolaos aankomt is dit het eerste dorpje en strand dat je ziet.

Het kleine strand ziet er fantastisch uit! Achter het smalle zandstrand staan eucalyptusbomen en op het strand zijn strandstoelen en parasols te huur. Aan het strand is een cafetaria waar snacks en dranken besteld kunnen worden. Bij dit strand waait het nooit hard waardoor de badgasten op het strand, zelfs bij harde wind, nooit overlast hebben.

Het dorp ligt op de hellingen van de heuvel daarnaast. Hier zijn veel kleinere hotels en er zijn kamers te huur. Vanaf hier is het uitzicht over de baai van Agios Nikolaos schitterend en vooral de zonsondergangen zijn fantastisch.

Gialiskari is een perfecte plaats om vanaf hier het eiland te verkennen omdat het vrij centraal ligt. Een van de grootste voordelen is het feit dat je naar de haven van Korissa kan wandelen alsook naar het kosmopolitische Vourkari. In de zomer komen veel zeilboten hier aanmeren en gaan voor anker. Het is een idyllische plek om van een heerlijke vakantie te genieten.

Bekijk foto's Gialiskari


Gialiskari


Beoordeel Gialiskari (Kea) en maak kans op prachtige prijzen

To MagazakiKen jij Gialiskari? Ben je hier wel eens geweest? Geef je mening, plaats een review zodat andere reizigers er wat aan hebben. Onder iedereen die een beoordeling plaatst, wordt op elke laatste dag van de maand een prachtige Griekse cadeaumand zoals op de foto verloot. (Beschikbaar gesteld door tomagazaki.nl). Je mag zoveel beoordelingen plaatsen als je wilt. Deze actie loopt tot en met 30 juni 2021.
Lees reviews:

Kea: Waar ligt Gialiskari?

Waar ligt Kea
De kaart / landkaart van Gialiskari


Boek je vakantie naar Griekenland bij:


Griekse Gids Reizen Tui Sunweb Eliza was here
Ben je zelf ooit naar Gialiskari geweest? Klik op de link hieronder en plaats een review!
Lees alle beoordelingen of plaats zelf een beoordeling


Andere leuke dorpen, tips en bezienswaardigheden in de regio

Gemiddelde temperaturen

Januari
12.2°C
Februari
12.2°C
Maart
13.4°C
April
16.1°C
Mei
19.5°C
Juni
23.5°C
Juli
25.2°C
Augustus
25.3°C
September
23.1°C
Oktober
19.8°C
November
16.4°C
December
13.5°C

Griekse Gids Reizen Eilandhoppen De Griekse winkel to Magazaki Tui Sunweb Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2021