Kip met kaas in de oven

Kotopoulo sto fourno me tiri




Kotopoulo sto fourno met tiri


Benodigdheden:

1 kip
500 gram kaas
(schapenkaas, gruyère)
2 eetlepels olijfolie
Zout 


 

Recept Kip in de oven
Snijd de kip en in middelgrote stukken. Deze stukken 1 uur koken in water.
Laat hierna de stukken afkoelen en verwijder alle botten.
Neem nu een ovenschaal en vet deze in met wat olijfolie. Doe de kip hierin en op de kip plaatsen we smalle schijfjes kaas. Plaats de schaal een aantal minuten in de oven op een temperatuur van 180 Celsius, totdat de kaas gesmolten is.


Kerstmis To Magazaki - Griekse producten

Ook lekker!

Dolmadakia - Dolmades - gevulde wijnbladeren
Dolmadakia - Dolmades - gevulde wijnbladeren
Pita Gyros - Gekruide vleesreepjes in broodje
Pita Gyros - Gekruide vleesreepjes in broodje
Feta met tomaat - gesmolten feta
Feta met tomaat - gesmolten feta
Keftedes - Griekse gehaktballen in tomatensaus
Keftedes - Griekse gehaktballen in tomatensaus