Kip met kaas in de oven recept

Kotopoulo sto fourno me tiri




Kotopoulo sto fourno met tiri


Benodigdheden:

1 kip
500 gram kaas
(schapenkaas, gruyère)
2 eetlepels olijfolie
Zout 


 

Recept Kip in de oven
Snijd de kip en in middelgrote stukken. Deze stukken 1 uur koken in water.
Laat hierna de stukken afkoelen en verwijder alle botten.
Neem nu een ovenschaal en vet deze in met wat olijfolie. Doe de kip hierin en op de kip plaatsen we smalle schijfjes kaas. Plaats de schaal een aantal minuten in de oven op een temperatuur van 180 Celsius, totdat de kaas gesmolten is.




Ook lekker!

Gemista - Gevulde tomaten en paprika's
Gemista - Gevulde tomaten en paprika's
Prasopita - hartige taart met prei en feta
Prasopita - hartige taart met prei en feta
Mezedes - Griekse hapjes - tapas
Mezedes - Griekse hapjes - tapas
Soutzoukakia - Griekse gehaktrolletjes
Soutzoukakia - Griekse gehaktrolletjes

Griekse hoofdgerechten