Kip met kaas in de oven recept

Kotopoulo sto fourno me tiri




Kotopoulo sto fourno met tiri


Benodigdheden:

1 kip
500 gram kaas
(schapenkaas, gruyère)
2 eetlepels olijfolie
Zout 


 

Recept Kip in de oven
Snijd de kip en in middelgrote stukken. Deze stukken 1 uur koken in water.
Laat hierna de stukken afkoelen en verwijder alle botten.
Neem nu een ovenschaal en vet deze in met wat olijfolie. Doe de kip hierin en op de kip plaatsen we smalle schijfjes kaas. Plaats de schaal een aantal minuten in de oven op een temperatuur van 180 Celsius, totdat de kaas gesmolten is.




Ook lekker!

Kalamaria - Griekse inktvisringen
Kalamaria - Griekse inktvisringen
Spanakopitakia - Spinaziehapjes
Spanakopitakia - Spinaziehapjes
Chirino Skordato - Grieks varkensvlees met knoflook
Chirino Skordato - Grieks varkensvlees met knoflook
Kalitsounia
Kalitsounia