Met TUI naar Griekenland
Eilandhoppen - Griekse eilanden -  Griekenland

Vakantiebeoordelingen Laganas (Zakynthos)

Foto's Laganas - Laganas in beeld

Laganas Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 9 - Foto van De Griekse Gids Uitzicht op Laganas-baai Zakynthos | De Griekse Gids nr 2 - Foto van De Griekse Gids Laganas Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 4 - Foto van De Griekse Gids Laganas Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 5 - Foto van De Griekse Gids Laganas Zakynthos | Griekenland nr 22 - Foto van De Griekse Gids Laganas Zakynthos | Griekenland nr 15 - Foto van De Griekse Gids Caretta Caretta Laganas Baai | Griekenland nr 7 - Foto van De Griekse Gids Laganas Zakynthos | Griekenland nr 9 - Foto van De Griekse Gids Laganas Zakynthos | Griekenland nr 5 - Foto van De Griekse Gids Caretta Caretta Laganas Baai | Griekenland nr 6 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Laganas


Jaap
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 4 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 3 - Strand: 9 - Omgeving: 8

Toelichting:

Mooi strand, maar te veel bezopen Engelsen. Agios Sostis was achteraf een betere keuze geweest.


Gerben Okkema
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 10 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 9 - Strand: 10 - Omgeving: 10

Toelichting:
Een heerlijk eiland om te bekijken zowel over land of ook met vaartochten.


Patricia
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 8 - Strand: 9 - Omgeving: 8

Toelichting:
Prima stad voor in het voor- of naseizoen, in de zomer is het de stap locatie va de Engelsen. De zee is een heel lang stuk ondiep waardoor de temperatuur van het water lekker oploopt. Tevens kan je vanaf het strand makkelijk met een waterfiets en een snorkel op zoek naar de caretta caretta schildpadden


marit veringmeier
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 10 - Nachtleven: 9 - Kindvriendelijk: 10 - Cultuur: 7 - Strand: 10 - Omgeving: 10

Toelichting:
Mijn ultieme vakantiebestemming! Hebben dit keer voor de 4e keer op rij geboekt. Prachtige blauwe stranden, lieve mensen, je kan ontzettend lekker eten langs de kust. 's avonds is de hoofdstraat de enige plek waar echt gefeest wordt dus voor de mensen die daar geen zin in hebben, dan ontloop je dat gewoon en heb je helemaal nergens last van. Mooie bezienswaardigheden. Alles he-le-maal geweldig! Top! Erg over te spreken


Gerben Okkema
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 10 - Nachtleven: - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 8 - Strand: 10 - Omgeving: 9

Toelichting:
Prima


Patricia
Alg. indruk: 2 - Uit eten: 5 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: - Cultuur: 3 - Strand: 8 - Omgeving: 8

Toelichting:
Verschrikkelijke Engels georienteerde vakantieplaats. Het is net een kermis in de hoofdstraat, met al die knipperende neonlichten overal op de clubs en restaurants. Niets heeft sfeer! Dit is echt geen Griekenland zoals je Griekenland wilt zien. Zonde! Het lange zandstrand is prachtig. Wel jammer dat er vaak dronken jongeren hun roes liggen uit te slapen, of zitten te drinken op het strand. Er komen bijna alleen Engelse jongeren naar Laganas, om daar uit te gaan in de vele clubs/bars. Je kunt er dus goed uitgaan als je van de Engelse stijl van uitgaan houdt (veel zuipen en op de bar dansen in schaarse kleding). Ik vind een keer gezellig wat drinken of een leuke club opzoeken best leuk in Griekenland, maar niet op deze manier. Het is echt verschrikkelijk. Het ergste vind ik nog dat net bij Laganas het strand is uitgeroepen tot beschermd natuurgebied, omdat de zeldzame Caretta Caretta schildpad hier aan land komt om haar eieren te leggen. Laat die dronken Engelse alsjeblieft ergens anders heen gaan, zodat de schildpadden dit stukje Griekenland weer voor zichzelf hebben, zoals het hoort. Ga alleen mee op de 'schildpaddentochtjes' als er vrijwilligers van Archelon, de stichting die zich inzet voor de zeeschildpad, aan boord zijn. Dan weet je zeker dat de schildpadden niet worden opgejaagd. De andere bootjes gaan vaak met zn allen om een schildpad heen liggen als er een ontdekt wordt, waardoor de schildpad wordt opgejaagd. NIET AAN MEEDOEN!


85
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 6 - Strand: 7 - Omgeving: 9

Toelichting:
Erg fijne vakantie gehad. Appartement Paradise is aan te raden, omdat je dan niet midden in het centrum zit, maar wel erg vlakbij strand en centrum, dus de gezelligheid op kunt zoeken, maar wel gewoon lekker kan slapen 's nachts. Hoofdstraat erg druk en toeristisch met veel jongeren en langs het strand kun je erg lekker eten en gezellig wat drinken aan zee. Erg fijn om zelf te kunnen kiezen waar je zin in hebt. Het is leuk om de drukte op te zoeken en je kunt je best vermaken door te kijken naar de Engelse jongeren die zich misdragen, maar langs het strand heb je hier helemaal geen last van en kun je heerlijk zitten. Veel leuke restaurantjes en lekker eten voor weinig geld, vooral langs het strand kun je goed eten. Bij med version vonden we het eten echt heel lekker en wordt ook mooi gepresenteerd + fijne bediening. Bij Sea Side is de bediening erg aardig en is het gezellig, waardoor je lekker lang blijft zitten. Eten bij Sweet Peppers is ook lekker met weer een hele andere sfeer door de loungemuziek en er staan weer heel andere dingen op de kaart, terwijl het verder wel overal wat hetzelfde is. Strand is prima, een stukje naar links is het al veel breder en rustiger. Het eiland zelf is supermooi en huren van een auto of scooter is echt een aanrader.


john
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 10 - Nachtleven: 9 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 8 - Strand: 9 - Omgeving: 7

Toelichting:
hele vriendelijke mensen en eten dat heel lekker is en betaalbaar. een must to go to


Mo
Alg. indruk: 2 - Uit eten: 1 - Nachtleven: 10 - Kindvriendelijk: 1 - Cultuur: 1 - Strand: 2 - Omgeving: 1

Toelichting:
Ik heb zelden zo'n HEL gezien als Laganas. Sodom en Gommorra is er niets bij. De hoofdstraat bestaat alleen maar uit pubs, gokhallen, stripclubs en vreetschuren. Er lopen vieze ranzige vnl engelse pubers rond die maar op 1 ding uit zijn. Als "Oh Oh Cherso-taferelen" je ultieme droom is, dan moet je ernaartoe. In alle andere gevallen moet je er ver uit de buurt blijven. Om 7 uur 's ochtends is er nog lawaai. En ik heb ook zelden zo'n ranzig, groezelig strand gezien als bij Laganas.


Virginia
Alg. indruk: 5 - Uit eten: 5 - Nachtleven: 2 - Kindvriendelijk: 1 - Cultuur: 1 - Strand: 6 - Omgeving: 8

Toelichting:
Deze zomer in laganas geweest met mijn puber zoons. Alledrie vonden we het er heel druk, veel te lawaaierig. Konden niet koken in ons appartement door gebrek aan inventaris. Slapen kon niet omdat de hele nacht er lawaai was van de disco's , restaurants en de engelse jongeren die er schreeuwend en kotsend de boel onveilig maakten. zelfs mijn pubers vonden dit erg irritant ! We ontvluchtten zoveel mogelijk de drukke straat met de opdringerige , onvriendelijke mensen die ons overal wilden lokken voor verkoop van diner of andere zaken.Op een paar aardige mensen na vonden wij het een hele grote tegenvaller. De bus naar Zakynthos stad was een leuke mogelijkheid dit dorp te ontvluchten en de boottocht om het eiland was erg mooi. Ik zou nooit meer naar Laganas gaan. leuk voor een dagje, maar boek dan wel verder in een ander dorp een hotel of appartement. !


Gabriëlle
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 9 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 8 - Strand: 9 - Omgeving: 9

Toelichting:
Geweldig dorp! De hoofdstraat is wel heel druk met Engelse jongeren, leuk als je wilt stappen, niet om vlakbij te zitten met je appartement. Gelukkig zaten wij wat verder hiervandaan, heerlijk rustig en vlakbij het strand. Stranden zijn mooi. Tijdens het zwemmen in zee een paar keer een schilpad tegengekomen. Bij de (gratis) bedjes voor Vezal wordt je goed verzorgd door "George" (if you need anything, call George). Aanrader: Cool Peppers, niet Grieks, maar wel supergoed eten!


susanleeflang
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 3 - Cultuur: 5 - Strand: 8 - Omgeving: 8

Toelichting:
Wat een geweldig eiland we gaan er nu voor de 13keer naartoe maar het verveeld nooit het is alsof je thuis komt we logeren in App complex Archangelos Village alles tot in de puntjes verzorgd. Meltemi is een goed restaurant bezoek de dorpjes Vourliotus, Manolates te voet bedoel ik door de bergen echt een ervaring. ja ik kan nog uren doorgaan maar ervaar het zelf . Prettige vakantie ( we gaan weer 4 September ) Siepke & Scoepa


ricardo sloot
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 5 - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 6 - Strand: 7 - Omgeving: 7

Toelichting:
Ik ben zelf griek en ik kom uit het dorp rovies 9km. van LIMNI vandaan. Het eiland is nu in opkomst en ik raad jullie daar naar toe te gaan om het echte mooie en pure griekenland te zien.In de periode van 15 jullie tot met 20 augustus is alles vol met tourisme waarvan 95% griek is.IK raad jullie aan, een auto te huren en zeker mijn dorp( ROVIES ) waar ook mooie stranden te zien zijn te bezoeken en naar het noorden van evia door te reizen waar een hele mooie en groene omgeving is.Nog mooi om te zien is het klooster ( OSIOS DAUID ) en de (WATERVAL )die daar een aantal km. verderop ligt.Het eiland is nu nog op zijn best met de natuurlijke omgeving te zien maar omdat het in opkomst is,denk ik dat er over een paar jaar meer hotels dan bomen zijn te zien.Omdat ik van het eiland EVIA vandaan kom, krijgt EVIA natuurlijk een dikke 10 en is het zekker de moeite waard om daar naar toe te gaan. IK wens jullie een fijne vakantie en veel plezier.


Herman
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 8 - Strand: 9 - Omgeving: 8

Toelichting:
We zijn regelmatig uit eten geweest bij de Bonanza,zeer goed en vriendelijk personeel. Nadeel ,veel engelse jeugd.


eef
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 4 - Strand: 8 - Omgeving: 7

Toelichting:
Cultuur heb je niet in Laganas, dan moet je een vervoermiddel huren om het eiland te bekijken. Vanwege een aardbeving rond 1950 zijn er minder oudere gebouwen overgebleven. Zakynthos is een Engelse Colonie geweest en dat merk je overal.


anka mennicken-lentz
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 10 - Kindvriendelijk: 10 - Cultuur: 10 - Strand: 10 - Omgeving: 6

Toelichting:
het eiland was goed en hebben ook een schildpad gezien het nachtleven is er ook goed maar een klein nadeel heel veel engelsen en de mensen werken er niet graag zijn soms onvriendelijk.


Erik en Floor
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 9 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 5 - Strand: 9 - Omgeving: 9

Toelichting:
Wij waren met zijn vijven in Laganas.Het dorpje zelf is eigenlijk gericht op uitgaan vele (disco)bars. Aan het strand zelf vele betaalbare eet en drinkgelegenheden. Het uitgaan wordt gedomineerd door engels publiek maar last hebben we er niet van gehad.


William
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 5 - Nachtleven: 1 - Kindvriendelijk: 1 - Cultuur: 8 - Strand: 2 - Omgeving: 10

Toelichting:
Deze stad zit vol lallende engelsen geen reet aan ik ben niet uiteten geweest daar dus kan er niet over oordelen maar kindvriendelijk is het ook niet echt, de natuur is heel mooi maar de stranden waren erg modderig en niet echt schoon.


Dirk Gravemaker
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 1 - Cultuur: 8 - Strand: - Omgeving: 9

Toelichting:
Wij waren te gast in Hotel Zante Park. (redelijk tot goed hotel, cijfer 7 ).Het hotel lag op 15 minuten lopen van de "Mainstreet", te bereiken via het strand of de weg.


lenny
Alg. indruk: 3 - Uit eten: 6 - Nachtleven: 1 - Kindvriendelijk: 5 - Cultuur: 4 - Strand: 7 - Omgeving: 9

Toelichting:
wij vonden Laganas zwaar tegen vallen, het was er smerig en lawaaierig en meer een dorp dan een stad..alleen het hotel beviel ons erg goed en de omgeving was mooi.


lenny
Alg. indruk: 3 - Uit eten: 6 - Nachtleven: 1 - Kindvriendelijk: 5 - Cultuur: 4 - Strand: 7 - Omgeving: 9

Toelichting:
wij vonden Laganas zwaar tegen vallen, het was er smerig en lawaaierig en meer een dorp dan een stad..alleen het hotel beviel ons erg goed en de omgeving was mooi.


Hillie en Andries Heite
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 9 - Kindvriendelijk: 9 - Cultuur: 7 - Strand: 9 - Omgeving: 8

Toelichting:
Ik heb hier een fijne vakantie gehad. Het strand is prachtig en lang waarop je goed kunt wandelen en af en toe een jonge zeeschildpad tegen komt. De restaurants aan het strand verschillen nog al in kwaliteit, van slecht tot goed.


Bram
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 9 - Cultuur: 8 - Strand: 8 - Omgeving: 8

Toelichting:
alweer een tijd geleden geweest, maar vind het nog steeds één van de beste eilanden van Griekenland! Tip: als je de schilpadden van dichtbij wilt zien, huur een bootje. Hebben het 1 dag gedaan en zijn ook nog 13 dolfijnen tegengekomen! Was echt sup


Debbie
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 6 - Strand: 8 - Omgeving: 9

Toelichting:
Ik was er in augustus 2007 en vond het een mooi eiland, ons appartement was helemaal niet goed. De stranden zijn erg mooi en schoon. De Engelsen zijn heel erg maar hebben er niet veel last van gehad omdat we de hoofdstraat vermeden hebben.


Emma
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 10 - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 4 - Strand: 8 - Omgeving: 8

Toelichting:
ik ben nu nog steeds in Laganas, en vind het een heel fijn dorp! je kan hier super uitgaan, er zijn veel clubs en ze zijn tot laat open. voor eten moet je niet in de hoofdstraat zijn, maar langs het strand. probeer Vezal eens, manager Panos is een fijne vent.


Tanja
Alg. indruk: 6 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 3 - Strand: 9 - Omgeving: 8

Toelichting:
In juli zijn wij 13 dagen in Laganas geweest. Het wordt idd beheersd door de Engelsen (niet alleen Laganas, volgens mij heel Zakynthos)We zijn 1x in de hoofdstraat geweest maar dat was de 1e en de laatste keer. Echt niet leuk daar.


Tanja
Alg. indruk: 6 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 3 - Strand: 9 - Omgeving: 8

Toelichting:
In juli zijn wij 13 dagen in Laganas geweest. Het wordt idd beheersd door de Engelsen (niet alleen Laganas, volgens mij heel Zakynthos)We zijn 1x in de hoofdstraat geweest maar dat was de 1e en de laatste keer. Echt niet leuk daar.


B. van de Kant
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 7 - Strand: 8 - Omgeving: 7

Toelichting:
Leuke vakantie gehad maar Hotel Ikaros is een afrader. Wel veel irritante Engelsen.


Ilze
Alg. indruk: 2 - Uit eten: 4 - Nachtleven: 2 - Kindvriendelijk: 2 - Cultuur: 1 - Strand: 6 - Omgeving: 5

Toelichting:
Als je van kotsende Engelsen, stinkende stranden/straten en een drukte van jewelste houdt... dan is Laganas een prima dorp. Gelukkig zaten wij in het buurdorp Agios Sostis. Veel gemoedelijker, schoon strand, goede restaurants en geen Engelsen.


lian
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 6 - Strand: 8 - Omgeving: 8

Toelichting:
drukke plaats met veel bars en restaurants. maar binnen loop bereik mogelijk om van de prachtige natuur te genieten.


Jordy
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 7 - Strand: 10 - Omgeving: 9

Toelichting:
Ik ga er nu voor de 3e keer naar toe. Het strand is echt super. Het restaurant Tassos is echt perfect. Daar zijn ook aardig wat Nederlanders, voor de mensen die een hekel hebben aan Engelsen.


gerda en leo
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 3 - Kindvriendelijk: 9 - Cultuur: 7 - Strand: 9 - Omgeving: 10

Toelichting:
ben er nu drie keer in een jaar geweest en vind het nog steeds hhel mooi daar appartement direct aan het strand gehad bij TASOS is een aanrader, ook het eten daar is perfect. maar ik baal inderdaad ook van die dronken lorren van engelsen.


Her Peperkamp
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 9 - Kindvriendelijk: 9 - Cultuur: 6 - Strand: 10 - Omgeving: 9

Toelichting:
Komend seizoen gaan we voor de 6x in 3 jaar naar Laganas. Het klopt dat er veel Engelsen zijn, maar dit is iets wat je opzoekt of niet. Stand en zee zijn prima voor kinderen. Het strand loopt erg langzaam af. Restaurants op het strand zijn prima.


johan
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 10 - Nachtleven: 10 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 10 - Strand: 9 - Omgeving: 10

Toelichting:
van geen engelse last gehad. het was TOP! vooral het eten


Carolien
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 5 - Strand: 8 - Omgeving: 7

Toelichting:
Jammer dat er zoveel engelse waren,ze zijn echt vervelend ze komen overal bovenuit ik wil hier niet mee zeggen dat iedere engelse zo is.De stranden vond ik wel erg mooi maar geen schildpad gezien,ben op het eiland geweest van 17 julli tot 25 julli.


jacob
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 1 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 6 - Strand: 8 - Omgeving: 10

Toelichting:
we hebben in de laatste week van het toeristenseizoen in laganas gebivakeerd. voor 80% was alles al dicht. dus alle vervelende kennismakingen hebben we niet ondergaan. auto gehuurd, uiteraard voor aangepast bedrag en met boot weggeweest.


Brit
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 9 - Cultuur: 8 - Strand: 8 - Omgeving: 8

Toelichting:
Ik ben er juni 2005 geweest met mijn moeder en mijn dochter van 7. We zatten gelukkig nit in de hoofdstraat zelf maar achteraf in een baai tegen agios sostis aan. Heerlijk rustig qua lawaai en we konden vanuit ons zwembad de schildpadden zien zwemmen in d


Roma
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 5 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 7 - Strand: 9 - Omgeving: 8

Toelichting:
Leuk eiland,lekker eten en mooie stranden. Engelsen heb je overal maar op dit eiland slaat echt alles. Heb geen hekel aan de Britten behalve als ze op vakantie zijn . WAT EEN ASBAKKENVOLK ! Heel erg jammer , zeker voor de Griekse bevolking.


Bo
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 8 - Strand: 9 - Omgeving: 7

Toelichting:
Stranden mooi, eten zeer goed. Alleen jammer van de riolering, wat niet werkt. Engelse mensen waren vrij rustig, viel me best mee. Alleen jammer dat mensen de schildpadden willen zien, want ze worden echt bedreigd. Hoofdstraat inderdaad voor jonge mensen


L&K
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 8 - Strand: 7 - Omgeving: 9

Toelichting:
Mijn vriend en ik zijn afgelopen maandag terug gekomen van 2 weken vakantie in laganas.We waren vooraf behoorlijk geschrokken van alle negatieve verhalen op het internet en hadden er eigenlijk weinig zin meer in.Nu willen we wel even zeggen dat we een gew


Melanie
Alg. indruk: 2 - Uit eten: 6 - Nachtleven: 2 - Kindvriendelijk: 2 - Cultuur: 1 - Strand: 6 - Omgeving: 1

Toelichting:
Niet naartoe gaan! Lawaaierige schreeuwerige Britse circustent. Na 1 dag een vlucht terug geboekt!


eleni
Alg. indruk: 5 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 5 - Strand: 9 - Omgeving: 7

Toelichting:
Gelukkig waren wij hier in mei, want het is erg toeristisch en meer engels dan grieks. Het strand was heerlijk en de grieken erg aardig. We hebben een prachtige jeepsafari over het eiland gemaakt en een excursie naar het vasteland. De zee is ongelooflijk


eleni
Alg. indruk: 5 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 5 - Strand: 9 - Omgeving: 7

Toelichting:
Gelukkig waren wij hier in mei, want het is erg toeristisch en meer engels dan grieks. Het strand was heerlijk en de grieken erg aardig. We hebben een prachtige jeepsafari over het eiland gemaakt en een excursie naar het vasteland. De zee is ongelooflijk


ria visser
Alg. indruk: 4 - Uit eten: 10 - Nachtleven: 1 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 1 - Strand: 4 - Omgeving: 10

Toelichting:
De hoofdstraat van laganas is een verschrikking vooral 's avonds als die klote engelsen op gang komen. 's morgens hoor je ze kotsen. Ga niet op zo'm dom turtlebootje zitten, is onvriendelijk voor de schildpadden.


stef
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 6 - Strand: 9 - Omgeving: 8

Toelichting:
We hebben een heerlijke week gehad.Strand was perfect niet te druk en helder water en zeer kindvriendelijk. Eten kan ik niet over oordelen we hadden all inclusive van hotel galaxy, rustig gelegen maar toch dicht bij de boulevard.


stef
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 6 - Strand: 9 - Omgeving: 8

Toelichting:
We hebben een heerlijke week gehad.Strand was perfect niet te druk en helder water en zeer kindvriendelijk. Eten kan ik niet over oordelen we hadden all inclusive van hotel galaxy, rustig gelegen maar toch dicht bij de boulevard.


laura
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 6 - Strand: 9 - Omgeving: 8

Toelichting:
Ik heb hier een fijne vakantie gehad, een prachtig strand. Je moet alleen inderdaad niet midden in de winkelstraat zitten dan wordt je gek. Ik vond de omgeving ook heel mooi. Het eten was niet overal even goed.


P.Willems
Alg. indruk: 4 - Uit eten: 4 - Nachtleven: 5 - Kindvriendelijk: 5 - Cultuur: 5 - Strand: 6 - Omgeving: 4

Toelichting:
Verziekt door de Engelsen, hier kun je dus zien hoe het niet echt zou moeten, wil je cultuur en natuur beschermen.


Brigitta
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 7 - Strand: 6 - Omgeving: 7

Toelichting:
We waren met kind van 7, in juni 2005 een weekje in laganas. Gelukkig niet midden in de winkelstraat want dan heb je echt geen rust. Dat is vol lawaai en drukte met vooral engelsen inderdaad. Laganas vond ik wel een goede plek om van daar uit het eiland t


Paulette
Alg. indruk: 3 - Uit eten: 4 - Nachtleven: 4 - Kindvriendelijk: 4 - Cultuur: 1 - Strand: 8 - Omgeving: 5

Toelichting:
Vreselijk dorp, schreeuwende engelsen en alles op engelsen gericht.


Katja Maes
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 6 - Strand: 6 - Omgeving: 6

Toelichting:
Het leek net de Kalverstraat in Amsterdam wel. Vele souvenierswinkeltjes, kroegjes en restaurantjes .Als je van drukte houd in de avonduren zit je hier op de juiste bestemming. Voor de rest is hier niet veel te doen op de dag.


tineke
Alg. indruk: 6 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 3 - Strand: 8 - Omgeving: 4

Toelichting:
Wat ons betreft is de hoofdstraat 1 grote kermis!! Veel muziek en heel veel dronken en asociale engelsen!!! Gelukkig zaten wij hier niet dichtbij. Goede en gezellige restaurantjes te over.


patty
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 9 - Cultuur: 7 - Strand: 8 - Omgeving: 7

Toelichting:
Echte toeristenplaats. Veel Engelsen, alles is ook op Engelsen gericht. De hoofdstraat is verschrikkelijk, verder is het wel gezellig. Leuke restaurantjes (langs het strand en in de straatjes daarachter). Prachtig lang zandstrand, op sommige plaatsen erg


Susanna Hettinga
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 5 - Strand: 8 - Omgeving: 7

Toelichting:
te Engels georienteer , er komen veel Engelsen doordat de vluchten vanuit Engeland naar Zakynthos vrij goedkoop zijn. Jammer.


annie
Alg. indruk: 6 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 10 - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 5 - Strand: 5 - Omgeving: 8

Toelichting:
wel heel gezellig, wij zaten net niet in het drukke gedeelte, wat wel leuk is voor mensen met kinderen is het water pretpark, een werelde van verschil met pilion, maar huur een auto, ga het wrak bekijken, en in de heldere blauwe baaitjes zwemmen.


isabel
Alg. indruk: 4 - Uit eten: 6 - Nachtleven: 10 - Kindvriendelijk: 4 - Cultuur: 4 - Strand: 5 - Omgeving: 5

Toelichting:
Laganas is zeker geen typisch Grieks stadje. Is een aanrader voor jonge mensen die willen uitgaan tot 's morgens vroeg.


Dick
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 8 - Strand: 8 - Omgeving: 8

Toelichting:
We zijn in juni geweest en dan kan je met schildpadden zwemmen, dit is een geweldige ervaring. En we hebben een rondrit op de motor gemaakt, de mensen zijn erg vriendelijk en je komt mooie plekjes tegen.


Piet Damsteeg
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 5 - Strand: 8 - Omgeving: 7

Toelichting:
Voor jongere mensen is Laganas denk ik een eldorado, wat betreft uitgaan en nachtleven. Voor 50 plussers is Laganas niet echt fijn, dan geef ik voor die groep liever de voorkeur aan Zakynthos stad


adri
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 4 - Strand: 9 - Omgeving: 7

Toelichting:
Mooi zandstrand ,te Engels georienteerd, jammer.


Diana Raven
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 9 - Kindvriendelijk: 9 - Cultuur: 5 - Strand: 7 - Omgeving: 8

Toelichting:
Zeer kindvriendelijk door de mooie baai die erg langzaam afloopt bovendien zijn strand, winkels en restaurantjes allemaal op loopafstand. Er zijn veel restaurantjes en barretjes dus voor ieder wat wils. Cultuur vind je niet echt in Laganas maar de omgevi


astrid Varkevisser
Alg. indruk: 5 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 5 - Strand: 7 - Omgeving: 7

Toelichting:
Zoals al was beschreven, is Laganas helaas door de Engelse in beslag genomen. s, avonds veel geschreeuw van vaak dronken Engelse jeugd, heel jammer. Maar ik las onlangs dat de Grieken dit soort lui gaan aanpakken, ik hoop dat het niet al te laat is..


Ine
Alg. indruk: 6 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 5 - Strand: 8 - Omgeving: 7

Toelichting:
Als je in het rustige gedeelte gaat tussen Laganas en Kalamaki is het strand heel erg mooi. Laganas zelf is sfeerloos, allemaal dezelfde soort winkels en schreeuweringe neonreclames. Zakynthos is verder wel heel mooi


Erik
Alg. indruk: 6 - Uit eten: 5 - Nachtleven: 1 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 3 - Strand: 5 - Omgeving: 8

Toelichting:
Het te hippe en luidruchtige nachtleven heeft zijn effect op het te drukke plaatsje. Soms weinig plaats op het strand, en je waant je zelfs niet meer in Griekenland.

https://www.grieksegids.nl/reviews-vakantiebestemmingen/laganas

Zakynthos

Alles over Griekenland


Vakantie Griekenland 2019