Met TUI naar Griekenland
Neckermann Griekenland

Vakantiebeoordelingen Lefkas (Lefkas)

Foto's Lefkas - Lefkas in beeld

Poros Lefkados - Mikros Gialos foto 32 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Meganisi eiland bij Lefkas - Foto 86 - Foto van De Griekse Gids Nidri - Eiland Lefkas -  Foto 8 - Foto van De Griekse Gids De bekende vuurtoren van Kaap Lefkatas foto 1 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids De groene natuur in het berggebied bij Englouvi - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Vathy - Meganisi eiland bij Lefkas - Foto 70 - Foto van De Griekse Gids Het mooie zandstrand van Kathisma foto 5 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Agios Nikitas - Eiland Lefkas -  Foto 32 - Foto van De Griekse Gids Vathy - Meganisi eiland bij Lefkas - Foto 77 - Foto van De Griekse Gids Lefkas stad foto 83 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Lefkas


Maggie Haur
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 10 - Nachtleven: 9 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 9 - Strand: 9 - Omgeving: 10

Toelichting:
super locatie Nikiana- Red Tower hotel met rest. Keramidaki dichterbij- echt lekker grill mixed souvlaki en tzaziki;Bij Nidri, bijna op het einde van de hoofdstraat - het klein grill house met super lekker griekse gerechten;fantastisch strand Kathisma en Porto Katsiki;echt de moeite waard,het vaarttocht langs Lefkas met Macedonia Palace boot.


Bianca Goedegebuure
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 9 - Strand: 8 - Omgeving: 9

Toelichting:
Wij komen al jaren op Lefkas en vervelen doet het nooit. We kijken er al naar uit om binnenkort weer te gaan. Het beste restaurant is in Nidri, George place aan de hoofdweg heel goed en voor een betaalbare prijs.


kathleen
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 10 - Nachtleven: 5 - Kindvriendelijk: 3 - Cultuur: 5 - Strand: 10 - Omgeving: 10

Toelichting:
de meest prachtige stranden vind je absoluut aan de westkust, porto katsiki, egremnoi, kalamitsi en kathisma. wij gingen wel in september en toen was het er rustig, misschien in hoogseizoen wel druk.


Wendy en Arno
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 8 - Strand: 9 - Omgeving: 10

Toelichting:
Werkelijk een prachtig eiland, vooral het uitzicht op eilandjes die voor de kust liggen bij Nidri en de baai in Nidri waar vele kleine plezierbootjes voor anker liggen zijn adembenemend... wat een uitzicht!


De Goedjes
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 10 - Cultuur: 8 - Strand: 9 - Omgeving: 10

Toelichting:
We gaan dit jaar voor de derde keer op vakantie naar Lefkas. We gaan al 14 jaar naar Griekenland, overal geweest maar we hebben Lefkas in ons hart gesloten. Dit jaar verblijven we in het appartement van griekse vrienden in Vasiliki die we hier 6 jaar geleden hebben leren kennen.