Met TUI naar Griekenland
Eilandhoppen - Griekse eilanden -  Griekenland

Vakantiebeoordelingen Preveza (Preveza)

Foto's Preveza - Preveza in beeld

Schitterend Parga in Epirus foto 27 - Foto van De Griekse Gids Schitterend Parga in Epirus foto 41 - Foto van De Griekse Gids Preveza stad - Epirus Griekenland -  Foto 28 - Foto van De Griekse Gids Parga - Departement Preveza -  Foto 122 - Foto van De Griekse Gids Lichnos beach - Parga foto 5 - Foto van De Griekse Gids Lichnos beach - Parga foto 13 - Foto van De Griekse Gids Parga - Departement Preveza -  Foto 24 - Foto van De Griekse Gids Preveza stad - Epirus Griekenland -  Foto 18 - Foto van De Griekse Gids Vrachos - Departement Preveza -  Foto 15 - Foto van De Griekse Gids Parga - Departement Preveza -  Foto 97 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Preveza


Andre
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 5 - Cultuur: 7 - Strand: 6 - Omgeving: 9

Toelichting:
mooi stadje. Zelfs tijdens het hoogseizoen nooit te druk.Verblijven op een camping enkele km van Preveza. Leuke stranden, meestal geen kat te zien. Echt ideaal want we hebben onze honden bij dus die kunnen rustig op het strand rond rennen.


Marten Zuur
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 10 - Strand: N.v.t. - Omgeving: 10

Toelichting:
Wij zijn 17.8. 2005 in Preveza geland met het vliegtuig om vandaar met een gehuurde auto door te gaan naar Kanallaki, Ammoudia, Parga en verdere omgeving. We hebben hier het huwelijk van mijn kleindochter, met een hele sympathieke Griekse jongen mee gemaa


wilma versteeg
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 10 - Nachtleven: 10 - Kindvriendelijk: 10 - Cultuur: 10 - Strand: 10 - Omgeving: 10

Toelichting:
preveza is supermooi!! ik ga over een poosje op vakantie naar preveza. mijn vader is daar al voor zijn werk. hij werkt bij Foppen paling en zalm.


Sarah Wouters
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 9 - Strand: 7 - Omgeving: 8

Toelichting:
Nabij Preveza bevindt zich de archeologische site van 'Nikopolis'. Eigenlijk is dit een archeologisch dorpje, want er zijn verschillende restanten van gebouwen, een theater, een sportstadium, die verspreid liggen in het landschap.


Griekje
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 10 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 9 - Strand: 10 - Omgeving: 10

Toelichting:
Gewoon te moooiii :-D Al was ik daar maar een weekend.. :)