Met TUI naar Griekenland
Eilandhoppen - Griekse eilanden -  Griekenland

Vakantiebeoordelingen Vassiliki (Lefkas)

Foto's Vassiliki - Vassiliki in beeld

Het kustplaatsje Vassiliki (Vasiliki) foto 9 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Vassiliki - Eiland Lefkas -  Foto 13 - Foto van De Griekse Gids Vassiliki - Eiland Lefkas -  Foto 2 - Foto van De Griekse Gids Het kustplaatsje Vassiliki (Vasiliki) foto 19 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Vassiliki - Eiland Lefkas -  Foto 37 - Foto van De Griekse Gids Vassiliki - Eiland Lefkas -  Foto 28 - Foto van De Griekse Gids Het kustplaatsje Vassiliki (Vasiliki) foto 7 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Vassiliki - Eiland Lefkas -  Foto 9 - Foto van De Griekse Gids Vassiliki - Eiland Lefkas -  Foto 26 - Foto van De Griekse Gids Vassiliki - Eiland Lefkas -  Foto 25 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Vassiliki


Marie Huigen
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 7 - Strand: 7 - Omgeving: 9

Toelichting:
Nidri op het eiland Lefkas in Griekenland. Aan jou heb ik mijn hart verpand. Met je aardige mensen. Die je steeds weer "Kalimera" wensen.


A. Biezeman
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 7 - Strand: 7 - Omgeving: 9

Toelichting:
Heerlijk dorpje aan zuidkust van Lefkas. Diverse excursiemogelijkheden per boot, ook met klein bootje naar strandje varen net buiten het dorp is mogelijk. Strand in het dorp is geen topper, maar wel te doen (ligbeddenverhuur). Verderop is er doorgaans een aardige stroming/wind, wat windsurfen goed mogelijk maakt bij Vassiliki. Er zijn enkele gezellige bars, in sommige kun je ook dansen. Diverse hotel/app.accommodaties, ook auto-/scooterverhuur. Veel leuke winkels/boetieks!! Restaurants: redelijk wat keuze! Ik ben er 4 keer geweest, 1ste keer 1999 en laatste keer 2004 (ten tijde van de EK toen Griekenland won, super!). Destijds was mijn meest favoriete restaurant dat van ene Michalis, midden in de winkelstraat (dus niet aan de haven). Goede kwaliteit eten, vriendelijke bediening. Ook aan de haven menig restaurant dat de moeite waard is. Het eiland zelf is prachtig om te ontdekken. Allermooiste is het EGREMNIE strand aan de westkust, te bereiken via 301 traptreden via de rotsen naar beneden of per boot. Via weg/trap is aan te raden; zodra je aankomt en naar beneden kijkt, lijkt het alsof je droomt zo mooi is het uitzicht!


Paul
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 5 - Strand: 4 - Omgeving: 8

Toelichting:
Geschikter voor oudere (windsurf) jeugd.


Karen de Vries
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 7 - Strand: 10 - Omgeving: 10

Toelichting:
Erg mooi klein vriendelijk plaatsje, waar je ook met bootjes naar andere strandjes kunt gaan.


Ine
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 7 - Strand: 7 - Omgeving: 8

Toelichting:
Klein gezellig vissersplaatjes aan baaitje met strand gelegen, mooie omgeving

https://www.grieksegids.nl/reviews-vakantiebestemmingen/vassiliki-lefkas

Lefkas

Alles over Griekenland


Vakantie Griekenland 2019