Met TUI naar Griekenland
Eilandhoppen - Griekse eilanden -  Griekenland

Beoordelingen: Europa Beach (Heraklion Kreta)

Lees 1 reviews over Europa Beach in Analipsis.

Klik hier en boek  Europa Beach, vergelijk de aanbieders


Beoordelingen van Europa Beach

  Geplaatst door D.Walczak op 8-1-2011

Europa Beach: 7  

Reisperode: juli
Reisgezelschap 2 volwassenen

Algemene indruk: 7
Kamers: 7
Service: 8
Personeel: 8
Eten en drinken: 9
Ligging / Locatie: 4
Kindvriendelijk: 7
Amusement: 7
Sport: 6
Prijs / Kwaliteit: 8


Toelichting:
Over het algemeen is dit een zeer goed hotel. Het is wel een hotel dat voornamelijk Frans gericht is. Men moet dan ook niet gek opkijken, dat er veelal Fransen in het hotel zitten.

Het eten en drinken is goed. Wanneer men All-in in het hotel zit, dan kan men kiezen uit een grote keuze aan eten. Iedere dag iets nieuws. Wel is het eten voor de gemiddelde Nederlander wat aan de zoute kant. Het drank is ook goed. Er is keuze uit een viertal cocktails, naast de standaard dranken als frisdranken, bier, wijn, koffie etc. Ook is er tegen extra betaling nog meer keuze gericht op sterke alcoholische dranken

Het hotel is netjes en verzorgd. Iedere dag wordt de kamer schoon- en in orde gemaakt.

Een puntje van kritiek is het zwembadbeleid. Ondanks de duidelijk aangegeven regels is er nog een groot aantal mensen die zich hier niet aan kan houden. Toezicht door middel van een badmeester is er niet. Hierdoor gaan andere bezoekers van het hotel ligbedden claimen en reserveren door hun handdoeken heel vroeg, de hele dag of 's avonds al neer te leggen.

Het hotel is naar mijn mening niet erg geschikt voor jeugdigen tussen de 18 en 28 jaar, die ook van stappen houden. Om tot Chersonisson te komen, moet al gebruikt worden gemaakt van een bus, huurauto of huurbrommer, taxi of fiets.

Dit hotel is met name geschikt voor zon- en standliefhebbers. Zon is er iedere dag, het strand ligt op nog geen 20 meter lopen (overigens niet drukbezocht), twee zwembaden en de gehele dag mogelijkheid om te eten en te drinken.

Over het algemeen een zeer goed hotel!